0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
"Севілья" і "Рома": думки тільки про фінал. Прогноз на 220 тираж


За кілька днів до фіналу Ліги Європи "Севілья" і "Рома" проведуть свої матчі в національних чемпіонатах. Зрозуміло, що єврокубковий фінал для цих клубів значно важливіший, адже його переможець отримає путівку до наступної Ліги чемпіонів. Саме тому ми прогнозуємо, що в суботу команди Мендилібара та Моуріньо будуть відверто берегти сили.

Тим не менше, виїзди до "Севільї" ніколи не були простими для "Реала", який у нинішньому сезоні обмежився перемогою в Кубку Іспанії. Зараз команда Анчелотті веде боротьбу з "Атлетико" за друге місце, випереджаючи "матрацників" на одне очко. Що стосується "Фіорентини", то попереду на неї чекає фінал Кубку конференцій, а в середу вона поступилася "Інтеру" у вирішальному поєдинку Кубку Італії (1-2).

Тим часом "Спеція" робить усе можливе, аби продовжити свої виступи в Серії А на ще один сезон. Скажімо, у попередньому домашньому матчі команда Віктора Коваленка переграла мотивований "Мілан" (2-0), тоді як зараз на неї чекає немотивований "Торино". А в німецькій Бундеслізі настав час останнього туру, після якого визначиться чемпіон. Дортмундська "Боруссія" має всі шанси скинути "Баварію" з німецького трону, тоді як "Фрайбург" зберігає надію посунути "Уніон" із четвертого місця. Для цього "Фрайбургу" потрібна перемога у Франкфурті, але "Уніон" має втратити домашні очки у матчі з "Вердером".

І нарешті у протистоянні "Ковентрі" і "Лутона" визначиться ще один учасник АПЛ-2023/24. Це фінальний поєдинок плей-офф Чемпіоншипу, який традиційно проходить на "Уемблі". У півфіналах, що складалися з двох матчів, "Ковентрі" несподівано переграв "Міддлсбро", а "Лутон" був сильнішим за "Сандерленд". Нагадаємо, що раніше власниками путівок до АПЛ стали "Бернлі" і "Шеффілд Юнайтед".

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!