0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Іспанське класико і римське дербі. Прогноз на 154 тираж


Недільний тираж "СП" перенасичений топовими матчами, але знамените іспанське класико все одно знаходиться поза конкуренцією. Якщо "Барселона" обіграє "Реал" на своєму полі, дорога до чемпіонства для неї буде відкрита. Нічия також цілком влаштує каталонців, адже в такому разі вони збережуть дев'ятиочкову перевагу над Королівським клубом. Тим часом "Реал" наблизиться до "Барселони" на відстань шести очок, якщо переможе її на "Камп Ноу". У будь-якому разі, команда Анчелотті матиме  не найкращу турнірну ситуацію після зустрічі з головним суперником, тому багато хто вважає, що "Реал" уже зараз повністю зосереджений на Лізі чемпіонів.

Італійська Серія А порадує відразу двома знаковими двобоями, але жодне з них не має стосунку до боротьби за скудетто. Чемпіонство майже гарантовано дістанеться "Наполі", який випереджає найближчого переслідувача на 18 очок. У середу неаполітанці пробилися до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, склавши компанію "Мілану" та "Інтеру". Зрозуміло, що за такого відриву "Наполі" має право на помилку, тому поєдинок на полі "Торино" цілком може завершитися втратою очок.

Протистояння "Інтера" та "Ювентуса" - це класика італійського футболу. Посеред тижня обидві команди вдало зіграли в єврокубках, але "Ювентус" для перемоги над "Фрайбургом" витратив значно менше зусиль. Можна навіть сказати, що "Стара Синьйора" перемогла на класі, тоді як "Інтер" у матчі з "Порту" виклався навіть більше, ніж на сто відсотків. Не менш запеклим буде римське дербі, до того ж обидві столичні команди претендують на місця в першій четвірці.

А у Франції все більше говорять про 30-річного наставника "Реймса" Вільяма Стілла. Він очолив команду в жовтні, і після того "Реймс" не зазнав жодної невдачі, маючи серію без поразок із 18-ти матчів. Цікаво, що Стілл не має офіційної тренерської ліцензії, через що клуб сплачує штраф у розмірі 25 тисяч євро за кожен матч. У турнірній таблиці "Реймс" піднявся вже на восьму сходинку, а в неділю він прийматиме команду Руслана Малиновського.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!