0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
"Ньюкасл" наздоганяє, "Генк" тримається... Прогноз на 152 тираж

До певного часу цей сезон для "Ньюкасла" складався надзвичайно вдало, але пройти всю турнірну дистанцію без спаду "сороки" не змогли. Невдалий період прийшовся на лютий, коли команда Едді Хау не втрималася в топ-4 АПЛ і програла "Манчестер Юнайтед" у фіналі Кубку англійської ліги. І тільки минулої суботи "Ньюкасл" нарешті перервав безвиграшну серію, перегравши "Вулверхемптон" із рахунком 2-1. Суто формально "Ньюкасл" ще претендує на четверте місце, але для цього потрібно виграти конкуренцію у "Тоттенхема" і "Ліверпуля".

Значно більшого в нинішньому сезоні чекали від "Атлетика", але стрибнути вище голови баски не можуть. Вони продовжують боротьбу за єврокубкові місця, однак сьогодні межею їхніх бажань залишається сьома сходинка. Наразі немає впевненості навіть у перемозі над "Вальядолідом", який намагається триматися якомога далі від зони вильоту.

Тим часом у чемпіонаті Бельгії наближається до завершення так званий регулярний чемпіонат, після чого розпочнеться плей-офф. "Генк" лідирує протягом усього сезону, однак у 2023 році команда помітно зменшила оберти. У трьох останніх матчах на виїзді "Генк" зіграв унічию (з "Ейпеном", "Мехеленом" і "Сент-Трюйденом"), а тиждень тому на власному полі поступився "Юніону" (1-2). Після цього відставання "Юніона" від першого місця скоротилося до п'яти очок, відтак чемпіонська інтрига у Бельгії спалахнула з новою силою. Очевидно, що форма "Генка" залишає бажати кращого, тоді як "Серкль-Брюгге" намагається втриматися на восьмому місці заради більш вигідної позиції у майбутньому плей-офф.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!