0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Дніпро-1 і Шахтар: суперечка лідерів триває! Прогноз на 41 тираж

Минулої суботи відбувся один із головних матчів чемпіонату України, за підсумками якого перевага "Дніпра-1" над "Шахтарем" збільшилася до восьми очок. І хоча гірники мають гру в запасі, таку різницю і перемогу в очній зустрічі можна вважати серйозною заявкою "Дніпра-1" на чемпіонство. Так, взимку дніпряни можуть залишитися без Артема Довбика, але далеко не факт, що "Шахтар" збереже Михайла Мудрика, відтак зимові втрати лідерів можуть бути рівноцінними.

Найближчим суперником "Дніпра-1" стане "Олександрія". Зрозуміло, що фаворитом будуть номінальні господарі, але далеко не факт, що команда Олександра Кучера запише до свого активу легкі три очки. Справа в тому, що суботня перемога над "Шахтарем" стала для "Дніпра-1" знаковою і надзвичайно емоційною подією, після якої доволі складно повернутися до робочого настрою. Тим часом "Олександрія" днем раніше програла "Зорі" з рахунком 1-4, тому підопічні Юрія Гури будуть максимально зібраними і зосереджиними. Програвати вдруге поспіль точно не входить у їхні плани, відтак ми чекаємо на несподіванку в Ужгороді.

"Шахтар" прийматиме "Ворсклу" у Львові, ситуація з фаворитом тут теж не зовсім однозначна. Очевидно, що підопічні Ігора Йовічевича далекі від оптимальної форми - після Ліги чемпіонів у них майже нічого не залишилося. Тим часом "Ворскла" поступово набирає темп і вже піднялася на шосте місце. Віктор Скрипник знає, як грати проти "Шахтаря", час від часу в нього це добре виходить.

І кілька слів про чемпіонат світу, адже в середу "мундіаль" розпочнеться для збірних Марокко і Хорватії. Марокканці здатні піднести сюрприз у Катарі, вони мають якісний склад, у якому виділяються Хакімі і Зіїш. Хорвати пережили свій пік чотири роки тому, коли стали фіналістами ЧС-2018. Але лідери тієї команди постаріли на чотири роки, мотивація вже не та, відтак нічого особливого від команди Златко Даліча ми не чекаємо.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!