0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Вірменія - Україна: потрібна тільки перемога! Прогноз на 982 тираж

Матч проти Шотландії склався для збірної України зовсім не так, як нам би хотілося, і тепер наша команда опинилася у вкрай невигідному турнірному становищі. Ми відстаємо від шотландців на два очки, а попереду лише два тури. У суботу збірна України гратиме в Єревані, тоді як Шотландія прийматиме Ірландію, а наступного вівторка Україна зіграє проти Шотландії у Кракові.

Отже, у Єревані нам потрібна тільки перемога, адже лише в такому разі розіграш першого місця гарантовано перенесеться на останній тур. Якщо Україна не здолає Вірменію, а кількома годинами пізніше шотландці переможуть ірландців, боротьба за перше місце на цьому закінчиться, і останній тур перетвориться на формальність. Нагадаємо, тільки переможець групи стане володарем путівки до елітного дивізіону Ліги націй, де виступають найсильніші європейські збірні.

Збірна Вірменії стартувала з домашньої перемоги над ірландцями (1-0), після чого зазнала трьох поразок поспіль. Вірмени двічі поступилися шотландцям (0-2 і 1-4), а в матчі з Україною отримали три м'ячі у власні ворота (0-3). Команда Олександра Петракова двічі виграла на старті, але потім була нічия проти Ірландії (1-1) і зовсім свіжа поразка від шотландців (0-3). Перший тайм у Глазго проходив на рівних, але в другому суперник буквально знищив нашу оборону. Заміни Олександра Петракова не спрацювали, шансів врятувати матч у нас не було.

Проте шанси виграти групу ще залишаються. Для цього необхідно перемогти у двох останніх турах, і це цілком реальна задача для збірної України. Так, Олександр Петраков не може розраховувати на цілу групу травмованих футболістів. Так, Анатолій Трубін вирушив на допомогу нашій молодіжній команді. Так, ми не можемо грати вдома. Але у збірної України є характер і майстерність, які необхідно продемонструвати тут і зараз.

Матч Вірменія - Україна відкриває програму 982 тиражу лотереї "Спортпрогноз", розіграш якого відбудеться у суботу, 24 вересня. Початок матчу і трансляції на каналі ICTV - о 16:00. Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!