0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Жіночий футбол у "Спортпрогнозі"! Прогноз на 890 тираж

На жаль, чоловіча збірна України не змогла пробитися на ЧС-2022, а от у нашої жіночої команди шанси ще залишаються. Відбірковий турнір жіночого "мундіалю" у самому розпалі, Україна посідає четверту сходинку у своїй групі, але зіграла на два матчі менше за інших учасників. Лідирує Іспанія, що виграла всі шість матчів із загальною різницею 45-0, далі йдуть Шотландія та Угорщина (10 і 9 очок відповідно), в активі України 4 очки. Зрозуміло, що на перше місце ми вже не сподіваємося, а от за друге ще можемо поборотися.

На старті відбіркового турніру збірна України обіграла Фарери (4-0), після чого була розгромна поразка від іспанок (0-6). Гостьовий поєдинок проти Шотландії завершився внічию (1-1), а в Угорщині ми зазнали невдачі (2-4). Всі ці матчі відбулися в минулому році, а тепер домашні матчі українки гратимуть у Польщі. До речі, нашу збірну очолює відомий іспанський фахівець Луїс Кортес, за спиною якого чимало гучних перемог у жіночому футболі.

У Словаччині триває юнацький Євро-2022, на який лише дивом не потрапила збірна України. Нагадаємо, під час відбіркового турніру довелося рахувати жовті картки, і цей підрахунок виявився  не на нашу користь. Зараз наближається до завершення груповий етап, у якому Франція та Італія виграли по дві зустрічі. Відповідно Румунія та Словаччина зазнали двох поразок - шансів на півфінал вони вже не мають. В останньому турі французи та італійці розіграють перше місце в групі, однак вирішальні матчі для цих збірних ще попереду.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!