0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Лукаку vs Тухель: невже знову конфлікт? Прогноз на 768 тираж

Перший "спортпрогнозівський" джекпот у 2022 році був зірваний минулого понеділка. Після цього відбулося вже сім тиражів, у яких нікому не вдалося вгадати навіть 11 результатів. Протягом цього часу у нас назбиралося всього 20 "десяток"...

У 768 тиражі на кону буде 320 000 гривень. Програму відкривають "Брайтон" і "Челсі", що невдало зіграли в попередньому турі. "Брайтон" втратив очки в домашній грі проти "Кристал Пелас" (1-1), а "Челсі" поступився на полі "Манчестер Сіті" (0-1).

Після цього відставання "Челсі" від лідера АПЛ збільшилося до 13-ти очок. Якби команда Тухеля здобула перемогу в Манчестері, воно було б майже вдвічі меншим, а так можна впевнено говорити, що "Челсі" вже не претендує на чемпіонство. Швидше за все, "сині" зосередяться на захисті місця в топ-4, а коли настане час Ліги чемпіонів, спробують просунутися в ній якнайдалі. Статус чинного переможця турніру до цього зобов'язує.

А тим часом знову відчувається напруженість у стосунках Томаса Тухеля та Ромелу Лукаку. Вони посварилися й помирилися нещодавно, і тоді здавалося, що конфлікт між тренером і футболістом остаточно вичерпаний. Та минулого тижня німецький фахівець неодноразово згадував бельгійського форварда на прес-конференціях, причому це були критичні зауваження щодо футбольних моментів. Зводяться вони до того, що футбол - це командний вид спорту, і десять гравців не можуть постійно обслуговувати одинадцятого. Очевидно, що Тухель чекає від Лукаку зовсім іншого футболу, тоді як Лукаку не розуміє чи не хоче розуміти вимог наставника. Якщо так піде й надалі, "Челсі" навряд чи замахнеться на серйозні висоти цього сезону.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!