0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Роналду, Еріксен, Конте.

Минулого тижня не було гучних футбольних трансферів, хоча січневе трансферне вікно в самому розпалі. Водночас відбулося кілька резонансних тренерських відставок – наприкінці тижня втратили свої посади Андрій Шевченко та Рафа Бенітес. А ще мадридський "Реал" став володарем Суперкубку Іспанії, тоді як Суперкубком Італії заволодів міланський "Інтер". Пропонуємо найяскравіші футбольні висловлювання.

Роналду про цілі "МЮ"

— Я не приймаю місце в АПЛ нижче за третє, це суперечить моєму менталітету. Щоб створити щось гарне, потрібно щось зруйнувати. Новий рік — нове життя. Сподіваюся, ми зможемо досягти нових висот із "Манчестер Юнайтед". Зараз ми здатні змінити наше становище. Я знаю, що потрібно робити, але не буду озвучувати цього — це неетично. Я не можу бути задоволеним шостим місцем.

Еріксен про повернення у футбол

— Моя мета — поїхати на чемпіонат світу в Катарі. Я хочу грати. Це моя мета та моя мрія. Впевнений, що можу повернутися. Я не відчуваю жодних проблем. Я повертаюся до топ-форми. Зможу повернутися на колишній рівень. Чи боюся я повторення того, що трапилося в матчі з Фінляндією? Анітрохи. Спочатку я був трохи обережний щодо того, як справлятиметься моє серце з навантаженнями, але я пройшов безліч досліджень. Лікарі сказали, що з моїм серцем усе гаразд. Так що ні, я зовсім не боюся, що це повториться.

Конте про Харрі Кейна

— Харрі хоче викладатися на всі сто відсотків у кожній грі, тому я повністю задоволений його ставленням до справи та до команди. Я чув про ситуацію минулого літа, коли Кейн міг піти, але вирішив залишитися. Коли я сюди прийшов, то побачив гравця, повністю зосередженого на виступах за "Тоттенхем". Я радий, що він залишається частиною моєї команди, тому що ми зараз говоримо про найкращого форварда світу. Якщо цей клуб дійсно хоче щось виграти, то будувати щось на шляху до цієї мети необхідно тільки з опорою на Кейна. Я стежив за цією ситуацією, але зараз дивитися в минуле буде вже чимось неправильним. Ми маємо жити сьогоднішнім днем, а сьогодні Харрі — гравець "Тоттенхема". Він є орієнтиром у роздягальні та дуже досвідченим футболістом.

Конте про свій контракт

— Ми підписали контракт терміном на півтора роки. Я не думаю, що мені потрібно багато часу та великий контракт для впевненості у майбутньому. Я топ-тренер і в мене велика зарплата. Я готовий покращити ту ситуацію, яка зараз у клубі. Півторарічний контракт не стане проблемою на шляху до досягнення результату. "Тоттенхем" має бути сам упевнений, що хоче працювати зі мною. Я ж щасливий працювати з цим складом і радий, що є така можливість.


Ми у Viber!