0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Проблеми Іспанії та Швеція без Ібрагімовича. Прогноз на 558 тираж

У понеділок Уболівальники побачать ще три матчі Євро-2020, два з яких опинилися в програмі 558 тиражу. О 16:00 Шотландія і Чехія розпочнуть поєдинок у Глазго, о 19:00 Польща і Словаччина вийдуть на поле арени в Санкт-Петербурзі, і нарешті о 22:00 Севілья стане місцем зустрічі Іспанії та Швеції.

Безпосередньо перед стартом чемпіонату Європи збірна Іспанії зіткнулася з несподіваними проблемами. У капітана команди Серхіо Бускетса був виявлений коронавірус, через що вся команда пішла на самоізоляцію. Протягом певного часу футболісти тренувалися індивідуально, головний тренер запросив до команди цілу групу новачків, у тому числі з молодіжної збірної. Товариську зустріч проти литовців, виграну з рахунком 4-0, іспанці теж проводили молодіжним складом.

І ось тепер спробуй здогадайся, у якому складі і в якому стані іспанці зіграють проти шведів. У будь-якому разі для господарів це буде непростий поєдинок, адже збірна Швеції відрізняється своєю організацією та фізичною формою. Так, вона втратила Златана Ібрагімовича, який урочисто повернувся до збірної в березні, але без нього футбол у виконанні шведів більш командний і краще організований. Загалом, шанси у скандинавів є, потрібно тільки ними скористатися.

Що стосується матчу Польща - Словаччина, то й тут присутній фаворит, ось тільки він не такий очевидний. Справа в тому, що поле буде нейтральним для обох сторін, а значить фактор рідних стін відходить на другий план. У Польщі більш зірковий склад за рахунок Левандовського, але словаки добре організовані і незручні для будь-якого суперника. Чекаємо максимально впертої боротьби, а ось великої кількості забитих голів чекати не доводиться...

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!