0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Бельгія без лідерів, Данія з чемпіоном. Прогноз на 556 тираж

Другий день Євро-2020 порадує вболівальників трьома зіграними матчами. Збірні Уельсу та Швейцарії визначатимуть сильнішого в Баку, Данія і Фінляндія зіграють у Копенгагені, Бельгія проекзаменує Росію в Санкт-Петербурзі.

Серед названих команд найбільший інтерес викликає збірна Бельгії. Її зараховують до фаворитів турніру, адже Роберто Мартінес має абсолютно фантастичний склад. Місце у воротах займає Тібо Куртуа, у бельгійців дуже іменита і досвідчена лінія оборони, у півзахисті "запалюють" Азар і де Брюйне, а в атаці нестримний Ромелу Лукаку. Та проблема в тому, що у стартовій грі Азар і де Брюйне на поле не вийдуть через проблеми зі здоров'ям. Вони продовжують відновлюватися після травм і мають допомогти своїй команді в наступних матчах.

Гра збірної Уельсу побудована навколо Бейла і Ремсі, які теж схильні до травм і часто знаходяться на лікарняному. Коли лідери в порядку, валійці здатні демонструвати хороші результати, але частіше трапляється рівно навпаки. Ось і в даному випадку статус фаворита належить збірній Швейцарії.

Збірна Фінляндії піднесла чимало сюрпризів останнім часом. Так, команда Суомі обіграла французів на їхньому полі. Якщо Фінляндія відбере очки у Данії, це теж стане несподіванкою, у яку зараз мало хто вірить. Лідер данців Еріксен набрав весною чудову форму і став чемпіоном Італії разом з "Інтером". Тепер його форма має допомогти національній збірній.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!