0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Зірваний шостий джекпот у 2020 році!

Нещодавно ми вітали володаря найбільшого виграшу в історії "Спортпрогнозу". І ось в українському тото номер один зірваний черговий джекпот.

Щасливим для гравця з Івано-Франківська став 198 тираж, усі матчі якого проходили в суботу. Тираж не обійшовся без несподіванок. Передусім це гостьова перемога "Вальядоліда" над "Леганесом" (15% ставок), а також домашня поразка "Герти" від "Айнтрахта" (18%). Крім цього, "Вольфсбург" на своєму полі не зміг виграти у "Фрайбурга" (21%).

Втім, усі ці результати не злякали нашого чемпіона. Він поставив на тираж рівно 200 гривень. Це система з семи "ординарів", трьох "подвійних" ( "Зоря" — "Динамо", "Вольфсбург" — "Фрайбург", "Панатінаїкос" — ПАОК), а ще для двох пар був застосований "блок", що страхує від однієї помилки. Підстраховка стала в нагоді, оскільки основним результатом у парі "Герта" — "Айнтрахт" стояла нічия, тоді як у зустрічі "Маріуполя" і "Ворскли" ставка на нічию спрацювала точно.

Примітно, що перемога "Вальядоліда", що стала головною сенсацією тиражу, була вибита одиночним пострілом. Точно так сталося з домашньою поразкою "Герти" і кубковою нічиєю в Італії. Разом із джекпотом наш переможець зібрав непоганий урожай з угаданих "11" і "10", загалом заробивши 302 025 гривень!

Таким чином, у 2020 році зірвано вже шість "спортпрогнозівських" джекпотів на загальну суму 2 330 000 гривень. Зараз тиражі "СП" проходять майже щодня. Чекаємо нових переможців!


Ми у Viber!