0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
На що здатна Бельгія без Лукаку? Прогноз на 42 тираж

На ЧС-2018 збірна Бельгії дійшла до півфіналу, але повторити той результат буде складно. Справа в тому, що бельгійські лідери постаріли на чотири роки, а свіжої крові в команді Мартінеса немає. Так, Тібо Куртуа з того часу став ще сильнішим, на рівні залишився і Кевін де Брюйне, але вдвох вони команду не витягнуть...

Головна проблема збірної Бельгії - травма Ромелу Лукаку. Це головний форвард і кращий бомбардир, його присутність дає команді впевненість, натомість суперники його відверто побоюються. Але цієї осені Лукаку майже не грав, і проти Канади він теж не гратиме. Натомість Еден Азар має вийти на поле, але це вже зовсім не той блискучий Азар, якого ми добре знаємо. Він майже не грає за "Реал", а до збірної потрапляє за старі заслуги.

  Тим часом збірна Канади здатна на сюрпризи, тому її не варто недооцінювати. Вона у відмінному стилі пройшла відбірковий етап, де виглядала не гірше американців і мексиканців. У європейських чемпіонатах стає дедалі більше представників цієї країни, що робить канадську збірну тільки сильнішою. Зараз у її складі виділяється захисник "Баварії" Альфонсо Девіс, але він далеко не єдиний яскравий гравець.

А в Швеції триває перший кваліфікаційний етап до юнацького Євро-2023. Після перемог над Косово (1-0) і Кіпром (4-1) збірна України забезпечила собі вихід до другого етапу, а в матчі з господарями визначиться переможець групи. Шведи спочатку розійшлися миром із Кіпром (0-0), а потім розібралися з Косово (3-0). Юнацьку збірну України очолює Сергій Нагорняк, а головною зіркою є гравець "Брентфорда" Єгор Ярмолюк. Саме він приніс перемогу над косоварами точним ударом на п'ятій компенсованій хвилині.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!