0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Не та "Десна" і новий "Чорноморець"! Прогноз на 599 тираж

У неділю відбудуться чергові матчі першого туру чемпіонату України, два з яких потрапили до програми 599 тиражу "СП". Відкривають тираж "Десна" і "Чорноморець". І якщо хтось думає, що "Десна" легко обіграє новачка УПЛ, то це серйозна помилка.

Справа в тому, що влітку "Десна" зазнала величезних кадрових втрат. Керівництво вирішило скоротити фінансування клубу, внаслідок чого його залишили з десяток провідних гравців. Олександр Рябоконь наразі залишається на цьому потопаючому кораблі, але тепер у його розпорядженні значно слабший набір виконавців. І далеко не факт, що з таким складом "Десна" зможе вирішувати серйозні задачі, що стояли перед нею останнім часом.

А ось "Чорноморець" після повернення в УПЛ отримав підтримку від київського "Динамо". Одеську команду очолив Віктор Мороз, який раніше працював із молодіжними динамівськими командами, а разом із ним в оренду переїхало більше десятка молодих футболістів, чиї контракти належать "Динамо". Альянс одеського та київського клубів чимось нагадує альянс "Іллічівця" з "Шахтарем". Подивимося, яким буде суперництво на футбольному полі...

Є відчуття, що "Десну" очікує дуже непроста зустріч у стартовому турі. Склад обох команд сильно оновився, і попереду у них чимало роботи. Але якщо для "Десни" неминучий крок назад, то "Чорноморець" цілком готовий до нових викликів. У всякому разі, з мотивацією у молодих "моряків" все має бути гаразд.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!