0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Який перший млинець для "Вереса"? Прогноз на 598 тираж

Від цього сезону склад УПЛ розширено до 16-ти учасників. Навряд чи після цього наш чемпіонат стане сильнішим, але ми повернулися до класичного турніру в два кола і традиційних 30-ти турів. Дві найслабші команди підуть на виліт, а 13 і 14 місця візьмуть участь у перехідному плей-офф проти третьої і четвертої команд першої ліги.

У п'ятницю чемпіонат відкриють "Львів" і "Маріуполь", а в суботу зіграють "Верес" і "Колос". "Верес" підвищився в класі в якості кращої команди першої ліги і тепер спробує закріпитися в числі найсильніших клубів країни. Влітку "Верес" майже повністю зберіг склад, серйозних придбань теж не було. Юрій Вірт уже працював в елітному дивізіоні, до цього рівня він цілком готовий.

І все ж "Колос" вважається більш класним колективом на сьогоднішній день. Не випадково цей клуб уже в другому сезоні поспіль представлятиме Україну на євроарені. Зовсім скоро "Колосу" належить провести матчі третього відбіркового раунду Ліги конференцій, а наразі є можливість набрати форму за допомогою двох стартових турів чемпіонату. У Руслана Костишина є збитий і досвідчений кістяк, команда вміє грати на результат. Це вміння може стати в нагоді у зустрічі з новачком, який у стартовій грі покаже неймовірну мотивацію.

Бажаємо вдалих прогнозів!


Ми у Viber!