0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Учасник «Лото-Забава» виграв великий приз, довірившись гороскопу у TikTok

Минулої неділі перемогу у «Лото-Забава» святкувала Полтавщина. 190 тисяч гривень дісталися учаснику лотереї з міста Кременчук. Переможцем став 33-річний Іван Іванович, водій, який працює на місцевому кар'єрі.

Іван купив лотерейний білет завдяки гороскопу у TikTok. Напередодні розіграшу він звернув увагу на відео гороскоп у TikTok, в якому ракам наприкінці липня пророкували виграш у лотереї. Заради цікавості, Іван придбав 3 лотерейні білети.

Через кілька днів, він вирішив перевірити результати розіграшу на сайті та побачив, що виграно у Полтавській області. Він не міг повірити власним очам, коли розгледів номер білета і зрозумів, що це один з його білетів. «Я не зміг втримати емоції та сказав пару слів, які зазвучали не так, як би я хотів і не так, як би ви могли переказати в ефірі чи читачам новини», – зізнався він з посмішкою.

Виграш став сюрпризом не тільки для переможця, але й для його мами, яка також бере участь у «Лото-Забава», але поки що не вигравала великих призів.

Важко повірити, що гороскоп в соціальній мережі TikTok зробив передбачення, яке збулося на практиці. Ця історія не тільки надихає, але й викликає запитання щодо того, наскільки реальним може бути вплив гороскопів на наше життя.

Нещодавно оператор державних лотерей «М.С.Л.» поділився цікавим фактом: за останні півтора року найчастіше перемагали українці народжені під знаками зодіаку Лев, Овен та Стрілець. Незважаючи на те, що вплив гороскопів на реальність не має наукового обґрунтування, історія Івана Івановича підтверджує, що іноді варто довіритися власній інтуїції та випробувати щастя у лотереях, особливо, якщо гороскопи обіцяють удачу.


Поділитись:
3 серпня 2023
Ми у Viber!