0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Кому частіше щастить в українських лотереях?

Лотерейні виграші завжди були покриті завісою таємниці, але ми вирішили розсекретити деякі захоплюючі факти про наших переможців. Чи існують закономірності у світі лотерей? Давайте розберемося!

За півтора роки, українці виграли у лотереях від «М.С.Л.» 128 призів розміром 100 тисяч гривень і більше. Загальна сума цих виграшів складає понад 46 500 000 гривень. Якщо поглянути на ці цифри з іншого боку, то виявляється, що майже кожні 4 дні хтось стає багатшим мінімум на 100 тисяч гривень.

Цікаво, що деякі особисті фактори можуть мати вплив на лотерейну удачу. Наприклад, серед чоловіків найбільше таланить чоловікам на ім’я Андрій, серед жінок – Ольгам.

Вірите у астрологію чи нумерологію? Тоді для вас цікавий факт – наша статистика говорить, що Левам та Овнам таланить частіше за інших. Проте, якщо звернути увагу на місяць та дату народження наших переможців, то серед лідерів – листопад та 29 число.

Ну й ще декілька цікавих фактів  – наймолодший наш переможець народився у 2004 році, а найстарший у 1941 році. Між ними 63 роки різниці. Серед власників великих виграшів більшість складають чоловіки. Найбільше власників великих виграшів проживають у Київській, Одеській та Чернігівській областях. І наостанок, трьом нашим переможцям пощастило виграти двічі за цей півторарічний період.

Незважаючи на усі ці факти, важливо пам'ятати, що лотерея - це просто гра, у якій кожен має шанс на виграш. Саме непередбачуваність результату робить її такою цікавою. Та все ж таки, якщо ваше ім’я – Андрій, ви народились у листопаді і ще й 29 числа, тохто зна, можливо, Фортуна посміхнеться саме вам?


Поділитись:
24 липня 2023
Ми у Viber!