0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Фіналіст шоу «МастерШеф» виграв 50 тисяч на заправці


Самвел Адамян, відомий блогер з Дніпра та учасник кулінарного шоу «МастерШеф», разом зі своїми друзями виграв 50 000 гривень у миттєвій лотереї «Десять перлин». Цією новиною він поділився у своєму відеоблозі на YouTube каналі «Saveliy Ad».

Виграшним став білет миттєвої лотереї під назвою «Десять перлин» від оператора державних лотерей «М.С.Л.». Виграш став для них приємною несподіванкою: «Ось так буває…» написав Самвел Адамян своїй сторінці Instagram.

Виграшний лотерейний білет був придбаний 4 червня о 13:19 на АЗК ОККО, розташованій на вулиці Любарського, 2М, у місті Дніпро.  Лотерейний білет коштував 20 гривень. 

Цей виграш став першим великим лотерейним призом, виграним на заправках мережі ОККО.  Наразі, лотереї від оператора державних лотерей «М.С.Л.»  можна купити у мережах АЗК KLO, ОККО, Мотто та БРСМ. Виграші у цих лотереях можуть сягати десятків, сотень тисяч або навіть мільйонів гривень.

Також варто відзначити, що в червні 2021 року киянин виграв  500 тисяч гривень на АЗК KLO.

Лотерея «Десять перлин» відноситься до так званих скретч-лотерей, тобто лотерей на яких треба стерти спеціальний захисний шар з ігрового поля білета. Це – один з найбільш популярних видів лотерей у всьому світі. Найчастіше їх купують на автозаправках та у магазинах – де, відповідно, найчастіше і виграють.

Головний приз лотереї «Десять перлин» – 500 тисяч гривень.

Більш детальну інформацію про них можна дізнатися на нашому офіційному сайті або за телефоном безкоштовної гарячої лінії 0 800 21 00 65.


Поділитись:
8 червня 2023
Ми у Viber!