0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Киянин виніс із заправки 500 000 гривень

5 червня о 2:41 на Київській заправці KLO за адресою: проспект Визволителів 8-а, двадцятирічний Юліан Грінберг виніс із заправки 500 000 гривень лотерейного виграшу. Вперше в Україні, головний приз миттєвої лотереї виграли на заправці.

Юліан працює кур'єром в компанії Glovo. Після закінчення робочої зміни, він разом з друзями заїхав заправити автомобіль і купити лотерейні білети. Серед них виявився білет лотереї-стирачки «Карти в руки» від лотерейного оператора «М.С.Л.». Саме там виявився грошовий приз - півмільйона гривень. Виграш переможець вирішив розділити зі своїм другом Іваном Гладіковим. Виграні гроші хлопці планують використати для покупки нових автомобілів.

«У ту ніч, ми з Ванею купили кілька лотерей і домовилися, що якщо пощастить, то розділимо приз навпіл, - розповідає Юліан. - Нам траплялися невеликі виграші, ми вирішили їх не забирати, а купити нові лотереї. А тут дивимося, і в одній з них виявилося 500 000.

Коли я побачив, скільки виграв грошей, то не повірив, що зі мною таке може статися. Це нереально! Потім я показав квиток Вані, потім касиру, і ось тоді до мене дійшло, що по-щас-ти-ло! Ми виграли прямо там, на заправці! Як на мене, касир теж був шокований».

Унікальність даної події не в сумі самого грошового призу, адже в лотереях «М.С.Л.» вигравали набагато більші суми. Унікальність в тому, де був куплений виграшний білет.

Лотереї на заправках - це світовий тренд, який активно розвивається в Україні. Наприклад, в США, де в лотереях беруть участь понад 50% дорослого населення, саме заправки - одне з найпопулярніших місць для покупки лотерей-стирачок.

Що ж до України, то на даний момент, державні лотереї можна купити онлайн на сайті msl.ua, в фірмових пунктах продажу «М.С.Л.», в супермаркетах та на автозаправках.


Поділитись:
1 липня 2021
Ми у Viber!