0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Переможець «Лото-Забава»: Прийшов мій час!

Як ми повідомляли раніше, переможцем «Великої гри» та власником 190 тисяч гривень став учасник «Лото-Забава» на ім'я Леонід Олександрович. Виграшний лотерейний білет він придбав онлайн на сайті msl.ua всього за 25 гривень.

Як виявилося, наш переможець з міста Києва, йому 58 років і зараз він боронить нас від росіян, адже є військовослужбовцем. І так сталося, що виграш припав на останні дні перед його від'їздом у зону бойових дій.

«Взагалі-то я беру учать в лотереях понад 14 років, - розповідає Леонід Олександрович. - Це не тільки «Лото-Забава», а й «Мегалот». Оскільки «Мегалот» зараз на паузі, то беру трошки більше білетів «Забави».

Великих виграшів у мене ніколи не було, тільки дрібні. Напередодні останнього тиражу, я навіть думав, що пора кидати, бо, мабуть, мені ніколи не пощастить та й рідні казали, що досить випробовувати долю. Але, прийшов мій час! Ніяких знаків чи прикмет не було, все, як зазвичай – купив білети на сайті, після розіграшу перевірив їх і побачив виграш. Це було ніби сон! Стільки років без великого виграшу та ось напередодні від'їзду мені пощастило виграти у лотерею».

Сподіваємось, що цей виграш - це гарний знак напередодні від'їзду у зону бойових дій, як для Леоніда Олександровича, так і для усіх українців. Леонід Олександрович, нехай удача і надалі вас супроводжує! Ми дуже вдячні вам та усім нашим захисникам за кожен наш день!

І з вірою у ЗСУ ми не зупиняємось, продовжуємо працювати та наближати перемогу кожен на своєму місці! Нагадаємо, щоб підтримати наші Сили Оборони оперетор державних лотерей «М.С.Л.» проводить Благодійну лотерею «ДАР» (Допоможемо Армії Разом). Всі прибутки від неї, спрямовуються на потреби ЗСУ. Що вже було зроблено завдяки цим коштам, ви можете побачити тут. А взяти участь у благодійній лотереї «ДАР», купивши лотерейний квиток, ви можете за цим посиланням.

Також на нашому сайті ви можете купити лотерейні білети «Лото-Забава». До речі, саме зараз проходить Акція, у якій на нас щотижня очікують додаткові 31 переможці!

Бажаємо всім удачі!


Поділитись:
15 лютого 2023
Ми у Viber!