0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

РІК НЕЗЛАМНОСТІ

Традиційно наприкінці грудня заведено підбивати підсумки року.

Зазвичай, ми б розповіли вам про ваші виграші, бо саме це є нашим основним досягненням, про нові лотереї, розвиток мережі, плани на майбутнє… Але через нашого агресивного сусіда всім нам доводиться долати виклики, які ми раніше й уявити не могли!

Саме тому і цьогорічне підбиття підсумків у нас незвичне: поговоримо про те, що ми разом з вами зробили для того, щоб наблизити перемогу.

З перших днів війни ми визначили для себе ключовий пріоритет – допомагати Силам Оборони України. Власне, з цією метою ми й запустили лотерею «ДАР», весь прибуток від якої ми витрачаємо на підтримку спроможностей наших захисників. Результат, як то кажуть, на табло (тобто на інфографіці).

А тепер додайте до цих відрахувань ще й військовий збір, докиньте кошти, що надонатила Родина «М.С.Л.», додайте купу переданих речей – і побачите, чого нам разом з вами вдалось досягти.

І ми дякуємо, що цей рік ви були разом з нами!

Звичайно, комусь все це може видатися краплиною в морі. Звичайно, ми самі не можемо закрити всі питання Сил Оборони (та й взагалі ніхто це не може самотужки). Проте, маємо пам’ятати: зараз на фронті важлива кожна копійчина, кожен дрон, кожна пара берців. Головне – щоб вони були, і були вчасно.

Тож не зупиняймося на тому, що вже вдалося. Попереду у нас багато перемог!


Поділитись:
30 грудня 2022
Ми у Viber!