0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Переможець «Лото-Забава»: з виграшем пов'язана кумедна історія

Як ми повідомляли раніше, 5 лютого 2023 року під час 1213 тиражу «Лото-Забава» у «Великій грі» було виграно 190 000 гривень. Переможець купив лотерейний білет онлайн на сайті msl.ua. За лотерейний білет він заплатив 25 гривень.


На той час було відомо, що до оператора державних лотерей «М.С.Л.» вже звернувся володар виграшу і це чоловік, на ім'я Володимир Петрович. 

Як виявилось, Володимир Петрович у минулому військовий офіцер, а нині пенсіонер з Хмельницького. «Лото-Забава» - це улюблена розвага не тільки нашого переможця, а і його дружини, тому і виграш у них один на двох:

«Ми з дружиною беремо участь в «Лото-Забава» ще з найперших тиражів – нам цікаво перевірити свою удачу і, крім того, своєю участю у лотереї ми підтримуємо й соціальну функцію лотерей – підтримуємо спорт і кінематограф. Про це чомусь мало хто згадує, але це важливо. Саме тому, не зважаючи на те, що великих виграшів у нас на двох до цього не було, ми продовжували купувати лотерейні білети», - розповідає Володимир Петрович.

«Для нас це традиція – кожного тижня купуємо пару лотерейних білетів, дивимось прямий ефір на YouTube та закреслюємо числа, що випали з лототрона. Цей раз не виключення. Але з нашим виграшем пов'язана кумедна історія – дружина перевіряла білет під час прямого ефіру, але пропустила момент, коли з лототрона випала кулька під номером «30», тому вирішила, що ми виграли кілька сотень гривень за закреслені лінії.

Згодом я зайшов на сайт, щоб перевірити точну суму виграшу, а мені висвітлюється «Вітаємо з виграшем!» і сума, і це зовсім не кілька сотень гривень і навіть не кілька тисяч, а 190 тисяч гривень!

Шок, здивування і прийняття після того, як зрозуміли, що це не помилка системи, просто дружина пропустила кульку під номером «30». Це так неочікувано і так приємно!».

Ми щиро вітаємо Володимира Петровича і його дружину Надію Іванівну з виграшем і щиро бажаємо великих виграшів у майбутньому.

Дуже дякуємо, що поділились з нами своєю кумедною історією!

І чекаємо на нових переможців! Нагадуємо, що лотерейні білети можна купити на нашому сайті, а також у точках продажу лотерей «М.С.Л.».

Бажаємо вам лотерейної удачі!


Поділитись:
14 лютого 2023
Ми у Viber!