0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: 490 тисяч гривень виграно онлайн

5 лютого 2023 року під час 1213 тиражу у «Лото-Забава» з’явились одразу два нові онлайн переможця, які на двох виграли майже пів мільйона гривень!

Цей тиждень подарував нам довгоочікуваного переможця у додатковому конкурсі «Парочка». 300 тисяч гривень було виграно завдяки онлайн білету купленому 29 січня в 00:23 на сайті msl.ua. Цікаво, що переможець значно збільшив свої шанси на перемогу, адже придбав одразу 5 додаткових комбінацій для участі у цьому конкурсі. Вартість його лотерейного білета склала 45 гривень і його тактика спрацювала, адже одна з його комбінацій повністю збіглася з кульками, що випали з лототрона, що і принесло йому бажані 300 000 гривень.

Вітаємо переможця та очікуємо на його дзвінок на нашу безплатну Гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65. Тут вас привітають з виграшем і нададуть вичерпну інформацію по процедурі оформлення виграшу.

А ось інший наш переможець тиражу вже зв’язався з представниками оператора державних лотерей «М.С.Л.». Завдяки цьому, ми знаємо, що 190 000 гривень у «Великій грі» виграв Володимир Петрович з Хмельниччини. Він також купив свій білет онлайн на сайті msl.ua. Білет куплено 2 лютого всього за 25 гривень.

Вітаємо Володимира Петровича з виграшем та сподіваємось, що найближчим часом зможемо з ним поспілкуватись та дізнатися історію його участі у «Лото-Забава».

Нагадаємо, щоб взяти участь у «Лото-Забава» треба купити лотерейний білет вартістю від 20 гривень. Білети можна купити у точках продажу лотерейних білетів або онлайн, як це зробили наші переможці.

До речі, купувати білети онлайн дуже просто – треба пройти легку процедуру реєстрації та внести кошти на рахунок (баланс). Як це зробити?

1.  Переходите за посиланням: msl.ua

2.  У правому верхньому кутку на сайті натисніть кнопку Вхід/Реєстрація або перейдіть за цим посиланням.

3.  Введіть свій номер телефону та натисніть кнопку «Відправити СМС».

4.  Заповніть усі приведені в формі реєстрації поля та натисніть кнопку «Зареєструватися».

5.  Після прийняття даних системою, на Вашу електронну адресу буде відправлено лист-повідомлення для підтвердження реєстрації. У цьому листі знаходиться посилання, на яке вам потрібно перейти. Це і буде вхід у ваш особистий кабінет.

6.  Вказуєте логін та пароль – і ви на нашому порталі! Тепер залишилось внести кошти на ваш рахунок (баланс) і відтепер ви зможете купувати та перевіряти лотерейні білети онлайн.

Не вийшло або заплутались? Зателефонуйте на нашу Гарячу лінію, наші оператори допоможуть вам зареєструватися!

Нагадуємо, що трансляції розіграшів ви також можете дивитися онлайн!

Розіграші лотереї «Лото-Забава» проходять щонеділі о 9:01 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.» та на  телеканалі «Апостроф TV».


Поділитись:
7 лютого 2023
Ми у Viber!