0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: 190 000 гривень виграно онлайн. Шукаємо переможця

11 грудня 2022 року під час 1205 тиражу «Лото-Забава» у «Великій грі» виграно чергові 190 000 гривень.

Кожен з нас, кожну хвилину теперішнього життя творить історію. Ми знищуємо імперію зла та одвічного ворога. ЗСУ виборює перемогу, бізнес працює, щоб підтримувати ЗСУ, а наші учасники підтримують бізнес, в тому числі завдяки участі в лотереях та здобувають свої власні перемоги.

Так, кожного тиражу, хтось гарантовано виграє 190 000 гривень у «Лото-Забава».

Цього разу пощастило учаснику, який купив лотерейний білет №0050812 на нашому сайті msl.ua. За білет він заплатив 45 гривень, а купив його напередодні розіграшу - 10 грудня о 15:29.

На жаль, це вся інформація, яка нам відома про нашого переможця, адже він ще не зателефонував на Гарячу лінію «М.С.Л.». Тому, якщо ви купляли білети онлайн, будь ласка, перевірте їх! І якщо саме ви наш щасливчик, то ми очікуємо на ваш дзвінок за номером 0 (800) 21 00 65 для надання консультації по процедурі оформлення призу.

І поки ми очікуємо на нашого героя тиражу, хочемо вам трохи розповісти про нашого іншого переможця – Зиновія Дмитровича з Києва, який завітав до нас на прямий ефір, щоб отримати сертифікат переможця акції «23 роки разом!», яка була присвячена Дню народження «Лото-Забава». Нагадаємо, йому пощастило виграти автомобіль CITROËN C3. Зиновій Дмитрович не має водійського посвідчення та й не планує його отримувати, адже він вже досить поважного віку, тому свій приз він вирішив отримати грошима.

Символічно, що візит переможця відбувся у день, коли ми повідомили про старт Новорічної акції, у якій ми додатково розіграємо 400 000 тисяч гривень з податками і… новенький автомобіль.

З правилами акції ви можете ознайомитися на нашому сайті, також тут ви можете й купити білети для участі в акції і у розіграші інших наших призів – 190 000 гривень у «Великій грі», 300 000 гривень у конкурсі «Парочка» та нашого головного призу – 1 мільйона гривень (джекпот «Лото-Забава»).

До речі, хочемо вам нагадати, що лотерейні білети «Лото-Забава» це чудовий подарунок! Навіть якщо ви не маєте можливості особисто подарувати білети вашим рідним, друзям і знайомим, ви завжди можете їх надіслати онлайн завдяки нашому зручному сервісу. Ви ж пам’ятаєте, що саме завдяки такому онлайн білету виграно 190 000 гривень у цьому тиражі?

Тож, не зволікайте! Нагадаємо, що розіграші лотереї «Лото-Забава» проходять щонеділі о 9:01 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.» та на телеканалі «Апостроф TV». І жодний блекаут не завадить намі далі радувати наших учасників, для цього ми вже підготували генератори.

І наостанок, ми дуже хочемо подякувати всім нашим захисникам і захисницям за можливість проводити розіграші «Лото-Забава».

Разом до перемоги!


Поділитись:
13 грудня 2022
Ми у Viber!