0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: НЕМАЄ ПРАВ? БЕРИ ГРОШИМА!

У Києві пенсіонер, що ніколи не сидів за кермом, виграв у лотерею новеньке авто. Приз вирішив взяти грошима.

13 листопада закінчилась акція «23 роки разом!», яка була присвячено 23-річчю лотереї «Лото-Забава».

Святкові акції до Дня народження популярної української лотереї є традиційними – їх щороку влаштовує оператор державних лотерей «М.С.Л.». І кожного разу учасники лотереї окрім традиційних грошових призів мають змогу виграти дещо ексклюзивне. Приміром, цього року головним призом став автомобіль CITROËN C3.

Переможцем акції став 68-річний мешканець Києва – саме його лотерейний білет з акційною комбінацією 80750171 приніс йому перемогу в фінальному розіграші. Цікавий факт: переможний лотерейний білет акції до 23-річчя «Лото-Забава» був придбаний… 23 жовтня!

Не обійшлося і без курйозів. Зиновій Дмитрович (саме так звуть переможця) ніколи не мав власного автомобіля. Ба більше! Навіть посвідчення водія в нього ніколи не було. Тому пан Зиновій вирішив забрати винагороду грошима – і 11 грудня в прямому ефірі розіграшу «Лото-Забава» отримав свій чек.

Щасливий переможець каже, що на досягнутому не зупиниться. Тим більше, що попереду новорічна акція від «Лото-Забава»: зі своїми фішками та сюрпризами!

Довідка:

«Лото-Забава» - українська лотерея-рекордсмен, яку проводить оператор державних лотерей «М.С.Л.». Розіграші лотереї вже 23 роки проводяться на ТБ в прямому ефірі. Завдяки «Лото-Забава» в Україні з’явилося 427 мільйонерів (з них 7 – цього року).

«М.С.Л.»  - найстарший український оператор державних лотерей. Компанія є членом EL та WLA, неодноразово підтверджувала європейський та світовий сертифікати відповідності принципам відповідальної гри. Лотереї, розроблені в «М.С.Л.» двічі входили до ТОП-10 найбільш інноваційних лотерей Європи. 


Поділитись:
12 грудня 2022
Ми у Viber!