0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Переможець дізнався про виграш у лікарняній палаті

Як ми повідомляли раніше, 23 жовтня 2022 року під час під час 1198 тиражу «Лото-Забава» у «Великій грі» виграно 190 000 гривень. Переможець купив лотерейний білет №0023878 18 жовтня у місті Вараш Рівненської області, на точці продажів лотерей, що знаходиться у ТЦ «Оранж Плаза» на майдані Незалежності, 10.  За лотерейний білет переможець заплатив 25 гривень, всього було куплено три білети, адже наш переможець брав участь у першому акційному розіграші присвяченому до дня народження «Лото-Забава».

Переможцем став 42-річний Федір Данилович, працівник атомної електростанції:

«Я давно купую білети «Лото-Забава» та інших лотерей «М.С.Л.», - розповідає щасливий переможець. -  Можна сказати, що це сімейна традиція, адже мої батьки також беруть участь в цій лотереї, якось навіть пощастило грати у студії. Але це мій перший великий виграш.

Так сталося, що ці білети були куплені напередодні операції мого сина Миколи, можна сказати, що як подарунок йому. Пам’ятаю, що у лікарняній палаті я ще сказав, що якщо і зараз не виграємо, то, мабуть, перестану брати участь в лотереї.

У неділю ми всією великою родиною зібралися у палаті мого сина. Самі розумієте, що розваг там ніяких немає, тому вирішили перевірити наші білети. Ми ще жартували, що зараз як виграємо.

Я відкрив сайт і побачив, що переможець з Рівненської області. Тоді ми вже трошки захвилювались. Я дістав білети, а телефон віддав дружині. Вона зачитує номер виграшного білета, він закінчується на «78» і питає: «Чи є у нас такий?», а я кажу, що і такий є і «79-й» є і кажу їй: «Вітаю, ми виграли 190 000 гривень!».

Звісно, ми дуже зраділи, гроші потрібні усім. Коли отримаємо виграш, то скоріш за все, покладемо його на депозит, не будемо витрачати. І будемо й далі купували білети «Лото-Забава», на цей тираж білети вже у мене в кишені, а що як нам ще пощастить?!».

Ми вітаємо Федора Даниловича з довгоочікуваним виграшем і бажаємо йому і його родині багато лотерейних виграшів у майбутньому.

Нагадуємо, що лотерейні білети можна купити на нашому сайті та у точках продажів лотерей «М.С.Л.».

Бажаємо усім лотерейних виграшів, бережіть себе та допомагайте ЗСУ!


Поділитись:
26 жовтня 2022
Ми у Viber!