0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Переможець «Лото-Забава»: на виграні гроші куплю мотоблок

Як ми повідомляли раніше, 14 серпня 2022 року під час 1188 тиражу «Лото-Забава» переможцями «Великої гри» стали одразу два учасники. Кожен з них виграв по 85 000 гривень, адже сума головного призу «Великої гри» тоді складала 170 000 гривень.

Про першого переможця – Артема з Одеси ми вам вже розповідали, а нещодавно з’явився другий переможець тиражу. Ним виявився 49-річний  Станіслав Михайлович, який працює слюсарем в аварійній службі газу. Наш переможецьхоча і бере участь в лотереях багато років, але не може назвати себе постійним учасником «Лото-Забава»:

-  Білети я купую не часто, коли згадаю, що є ж лотереї, думаю, що може купити білетик? Для мене це розвага, перевірка на фарт. Я вигравав по 100, 150 гривень, це мені давало надію, що виграти можна. Зазвичай я купую по 5 білетів,  як і казав, купую онлайн, мені так зручніше, не треба шукати де купити й перевіряти мені так також зручніше, - розповідає Станіслав Михайлович.

-  Щодо виграшу у мене не було жодних передчуттів.  Все було як зазвичай. Оскільки прямі ефіри я не дивлюсь, то я і не знав, що виграв онлайн білет. Як би знав, то може раніше б перевірив свої білети. А так, коли згадав, що у мене були куплені білети, тоді й перевірив особистий кабінет. Там на мене і чекав сюрприз. Зараз я якраз в дорозі, їду оформлювати документи для отримання виграшу. А коли отримаю гроші, то здивую свою родину і куплю собі мотоблок, давно про нього мрію, а поки мій виграш це для усіх секрет.

Ми вітаємо Станіслава Михайловича з перемогою у тиражі та сподіваємось, що у майбутньому його чекають й інші лотерейні виграші.

Купуйте лотерейні білети у точках продажу лотерей «М.С.Л.», а також на нашому сайті, як це зробив наш переможець. 

Купувати лотерейні білети онлайн зовсім не складно! Для цього потрібно зареєструватися на сайті https://igra.msl.ua/account/signup.

Навіть якщо у вас виникли якісь труднощі при реєстрації, консультанти Гарячої лінії оператора державних лотерей «М.С.Л.» допоможуть вам зареєструватися та розібратися як купувати білети онлайн. Це дуже зручно!

Нагадаємо, що дзвінки на Гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 безплатні!


Поділитись:
29 серпня 2022
Ми у Viber!