0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Учасник «Лото-Забава» у третьому поколінні став переможцем «Великої гри»

Як ми повідомляли раніше, 14 серпня 2022 року під час 1188 тиражу «Лото-Забава» переможцями «Великої гри» стали одразу два учасники. Кожен з них виграв по 85 000 гривень, адже сума головного призу «Великої гри» цього разу складала 170 000 гривень

Цікаво, що обидва щасливчики купили лотерейні білети онлайн на сайті msl.ua. Один з них вже зв’язався з представниками оператора державних лотерей «М.С.Л.», отримав вичерпну консультацію по процедурі оформлення виграшу та трохи розповів нам про себе та свій виграш.

-  Мене звуть Артем, мені 23 роки, я працюю будівельником, живу і працюю в Одесі, - розповідає наш переможець. – Можна сказати, що я учасник «Лото-Забава» у третьому поколінні – мій дідусь та батько беруть участь в «Лото-Забава» майже з перших тиражів. Тому і я вирішив спробувати долю в лотереї, в якій бере участь вся чоловіча частина моєї родини. Але так сталося, що першому виграти великий приз пощастило саме мені, хоча я купую білети тільки два місяці та й не на кожний тираж. Ось так буває, рідні купують білети багато років і ще не вигравали, а мені новачку пощастило. Але я вірю, що і вони виграють в улюбленій лотереї й нехай це будуть ще більші гроші!

Цікаво, що дівчина Артема передрікала йому дуже вдалий серпень – карти таро віщували, що в Артема буде несподіваний дохід. Як бачимо, так і сталося. Про виграш Артем дізнався коли перевіряв лотерейні білети в онлайн кабінеті, до речі, мабуть, він дуже серйозно поставився до слів своєї дівчини, адже купив  8 білетів на тираж.

Ми вітаємо Артема з перемогою та бажаємо йому та його дідусю й татові ще багато лотерейних виграшів у майбутньому.

Купуйте лотерейні білети у точках продажу лотерей «М.С.Л.», а також на нашому сайті, як це зробив наш переможець. 

Купувати лотерейні білети онлайн зовсім не складно! Для цього потрібно зареєструватися на сайті https://igra.msl.ua/account/signup.

Навіть якщо у вас виникли якісь труднощі при реєстрації, консультанти Гарячої лінії оператора державних лотерей «М.С.Л.» допоможуть вам зареєструватися та розібратися як купувати білети онлайн. Це дуже зручно!

Нагадаємо, що дзвінки на Гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 безплатні!


Поділитись:
18 серпня 2022
Ми у Viber!