0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: переможці тижня прокоментували свої виграші

Як ми повідомляли раніше, 21 серпня 2022 року, під час розіграшу 1189 тиражу «Лото-Забава» переможцями стали одразу два учасники лотереї - Михайло Юрійович з Дніпропетровської області та Оксана Юріївна з Києва. І ні, вони не брат і сестра, а з їх історіями участі у лотереї ви можете ознайомитися нижче.

Отже, переможцем з Дніпропетровської області став 49-річний Михайло Юрійович, який працює на металургійному заводі «АрселорМіттал КРИВИЙ РІГ». Він бере участь в «Лото-Забава» майже з перших тиражів, бо побачив, що люди дійсно виграють великі гроші та вирішив, що може і йому пощастить.

-  Я проживаю у приватному секторі, де не має точок продажу лотерей. Тому купую лотерейні білети у Кривому Розі в одному з супермаркетів АТБ. Зазвичай, купую білети під настрій, коли є «чуйка», що мені пощастить. Але якось не щастило. Цього разу «чуйки» зовсім не було, був досить спокійний настрій, але я все ж таки купив 4 білети по 25 гривень, - розповідає Михайло Юрійович.

-  Прямі ефіри я ніколи не дивлюсь, оскільки у будні дні я весь час на роботі, то вихідні дні я присвячую дружині, трьом дітям та господарству, а білети перевіряю увечері на сайті «М.С.Л.». Там я і побачив, що в одному з них великий виграш. Я був дуже здивований, це вперше мені пощастило виграти досить крупний приз. Тому я спочатку не повірив, покликав дружину, ми ще кілька разів разом перевірили білет і коли ми впевнились у виграші, то вже звісно дуже зраділи, бо це додаткові гроші, які нам точно будуть у нагоді.

Нагадаємо, що Михайло Юрійович виграв 90 000 гривень, адже розділив порівну головний приз «Великої гри» з іншим переможцем – Оксаною Юріївною з Києва.

Це дуже позитивна 54-річна киянка. Навіть через телефон ми відчули, що це завжди усміхнена людина, в якої талант підіймати настрій усім. Оксана Юріївна працює феєю чистоти у Міністерстві освіти та науки України. Як і Михайло Юрійович, бере участь в лотереї з перших тиражів.  Майже кожного тижня вона купує лотерейні білети - два білети «Лото-Забава» і два білети миттєвих електронних лотерей.

-  Колись на 8 березня я вже вигравала у «Лото-Забава», це було 250 гривень. Я так зраділа, що пішла і купила собі великий вазон з квітами, який мене й досі радує, а ще я вигравала 500 гривень у якусь миттєву лотерею, - розповідає наша переможниця.

-  Зазвичай, перед виграшем чи отриманням якогось прибутку, мені сниться риба, а цього разу перед сном я відчула, що завтра закреслю три лінії без підкови. Останнім часом, я дуже багато думала над тим, що я стільки років беру участь в «Лото-Забава», намагалась потрапити на розіграш у студії. Зрештою має ж мені вже пощастити?! Але коли таки пощастило, то я не повірила!

-  Перевіряю на сайті перший білет – без виграшу, ну як завжди! Перевіряю другий білет – а цей з виграшом. Думаю: «Ні, це якась брехня». Виключила комп’ютер, потім знову включила, знову перевірила той білет – знов виграш! Перелякалась! Думаю, що піду перевірю білет на тій точці продажу, де я його купувала, якщо там підтвердять, то точно виграла, точно не обман. Взяла сина з собою для підтримки, а мені й на точці продажів лотерей підтвердили, що я виграла. Син мені каже: «Капець, мама, ти таки прийшла до перемоги!». Він за мене дуже порадів, то й дам йому частину виграшу. І другому сину дам грошей, хоча він мені казав, що я ніколи не виграю. І чоловік мій мені казав, що не виграю, а я виграла! Так що радіємо всією нашою родиною! І обов'язково куплю на згадку про цю подію ще одну квітку.

Ми дуже вдячні нашим переможцям за коментарі та щиро бажаємо, щоб їм обов’язково пощастило  ще багато разів виграти у наші лотереї.

Історії наших переможців, в черговий раз підтверджують, що якщо у вас за багато років участі у лотереї не траплялось виграшів це не означає, що цього ніколи не відбудеться. Колись й вам пощастить і навіть одного лотерейного білета достатньо, щоб круто змінити свою долю на краще!


Поділитись:
25 серпня 2022
Ми у Viber!