0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: двоє переможців розділили головний приз

21 серпня 2022 року відбувся 1189 тираж «Лото-Забава» під час якого переможцями «Великої гри» знову стали одразу два учасники лотереї.

Цього разу сума головного призу «Великої гри» складала 180 000 гривень. Згідно з правилами лотереї переможці порівно розділили головний приз, кожному з них пощастило виграти по 90 тисяч гривень.

До речі, переможці вже звернулись на Гарячу лінію оператора державних лотерей «М.С.Л.» і отримали консультації щодо процедури оформлення виграшів. У Кривому Розі це був  Михайло Юрійович, а у Києві - Оксана Юріївна. Ні, вони не брат і сестра))))

Кожен з них заплатив за лотерейний білет по 25 гривень, саме стільки коштує лотерейний білет з додатковою комбінацією для участі у конкурсі «Парочка».

Нагадуємо, що учасники розіграшів «Лото-Забава», кожної неділі мають шанс виграти одразу три великих призи: головний приз у «Великій грі», який наступного тижня становитиме 190 000 гривень, 300 000 гривень у додатковому конкурсі «Парочка» і головний приз лотереї – джекпот розміром 3 мільйони гривень.

Купуйте лотерейні білети на нашому сайті або у точках продажу лотерей «М.С.Л.», вигравайте призи та підтримуйте економіку України разом з нами!

Сильна економіка – це наповнення бюджету та підтримка ЗСУ.

Розіграші лотереї «Лото-Забава» проходять щонеділі о 9:02 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційному сайті «М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

До речі, завдяки спеціальному онлайн сервісу на нашому сайті, лотерейні білети можна дарувати рідним і близьким.

Дякуємо ЗСУ за можливість проводити розіграші «Лото-Забава».

Разом до перемоги!


Поділитись:
22 серпня 2022
Ми у Viber!