0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Пенсіонер виграв 160 000 грн по білету, який купила донька

Як ми повідомляли раніше, 7 серпня 2022 року під час 1187 тиражу «Лото-Забава» у «Великій грі» виграно 160 000 гривень.

Виграшний лотерейний білет куплено 2 серпня в місті Рівне, на фірмовій точці продажів лотерей, що знаходиться у супермаркеті «Сільпо» на вулиці Київській, 69. За лотерейний білет заплатили 30 гривень.

Переможцем тиражу виявився 63-річний пенсіонер з Рівненської області, на ім'я Михайло Миколайович. Він давній учасник «Лото-Забава», який майже не пропускає тиражів, хоча йому досить складно брати участь в лотереї – в його населеному пункті немає точок продажів лотерей, а купувати білети онлайн Михайло Миколайович поки не вміє. Але його виручають доньки, які купують для нього лотерейні білети на всі тиражі. Саме завдяки їм він став переможцем.

«Я купую лотереї дуже багато років, але вперше мені дійсно пощастило. Звісно дрібні виграші були, а великі – ні. Єдине у чому мені щастило, це те, що я аж чотири рази був учасником розіграшів у студії, але й там я нічого суттєвого не виграв, – розповідає Михайло Миколайович. - Останнім часом брати участь в лотереї стало важче. Ще перед новим роком у нас закрилась точка продажу лотерей. Тому, тепер білети мені купують доньки, виручають мене. Якщо можуть купити десь білети, то купують їх для мене, а іноді і для себе, а коли не можуть – купують онлайн. Цього разу одна з доньок, купила для мене два лотерейні білети у Рівному. У неділю я, як завжди, дивився прямий ефір і закреслював числа на одному з білетів, який виявився без виграшу. Але коли Анатолій Гнатюк сказав, що виграли на Рівненщині та назвав номер лотерейного білета я одразу зрозумів, що це скоріш за все мій другий білет, адже закреслював я білет, якій закінчувався на цифри 32, а поруч лежав наступний за ним білет, який закінчувався на цифри 33. Саме він і був виграшним. Звісно, що я дуже радію, що мені пощастило. До того ж, тепер дружина не бурчатиме, що якісь гроші з пенсії витрачаються на покупку лотерей».

Ми дуже вдячні Михайлу Миколайовичу за коментар щодо його виграшу і бажаємо йому та його родині багато виграшів у майбутньому і дякуємо його турботливим донькам, які допомогли йому стати переможцем.

Купуйте лотерейні білети на нашому сайті, а також у точках продажу лотерей «М.С.Л.». Можливо ви наш наступний переможець?

До речі, купувати білети онлайн зовсім не складно! Для цього потрібно зареєструватися на сайті https://igra.msl.ua/account/signup. Навіть якщо у вас виникли якісь труднощі при реєстрації, оператори Гарячої лінії оператора державних лотерей «М.С.Л.» допоможуть вам зареєструватися та розібратися як купувати білети онлайн. Це дуже зручно!

Нагадаємо, що дзвінки на Гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 безплатні!


Поділитись:
12 серпня 2022
Ми у Viber!