0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: 160 000 гривень виграно у Рівному

7 серпня 2022 року під час 1187 тиражу «Лото-Забава» у «Великій грі» виграно 160 000 гривень.

Переможець купив лотерейний білет 2 серпня в місті Рівне, на фірмовій точці продажів лотерей, що знаходиться у супермаркеті «Сільпо» на вулиці Київській, 69. За лотерейний білет він заплатив 30 гривень.

Переможець вже зателефонував на Гарячу лінію оператора державних лотерей «М.С.Л.» з приводу оформлення виграшу, тому нам відомо, що це чоловік, на ім’я Михайло.

Щиро вітаємо його з перемогою, сподіваємось, що найближчим часом ми дізнаємось історію його виграшу.

Нагадаємо, що приз «Великої гри» зростає щотижня. Активність участі в розіграшах «Лото-Забава» зростає, а це означає, що зростає і сума головного призу.

Нагадуємо, що учасники розіграшів «Лото-Забава», кожної неділі мають шанс виграти одразу три великих призи: головний приз у «Великій грі», який наступного тижня становитиме вже 170 000 гривень, 300 000 гривень у конкурсі «Парочка» і головний приз – джекпот розміром 3 мільйони гривень.

Беріть участь в «Лото-Забава»: вигравайте призи та підтримуйте економіку України разом з нами!  Купуйте лотерейні білети на нашому сайті, а також у точках продажу лотерей «М.С.Л.».

Розіграші лотереї «Лото-Забава» проходять щонеділі о 9:02 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційному сайті «М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

До речі, завдяки спеціальному онлайн сервісу на нашому сайті, лотерейні білети можна дарувати рідним і близьким.

Дякуємо ЗСУ за можливість проводити розіграші «Лото-Забава».

Разом до перемоги!


Поділитись:
8 серпня 2022
Ми у Viber!