0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Водій державної служби охорони виграв 300 000 гривень в «Лото-Забава»

3 липня 2022 року під час 1182 тиражу «Лото-Забава» було виграно 300 000 гривень в додатковому конкурсі «Парочка».  За лотерейний білет щасливчик заплатив 25 гривень.

Переможцем став 52-річний Іван Георгійович з міста Горішні Плавні Полтавської області.

-  Мені 52 роки, я працюю в службі державної охорони, - розповідає про себе Іван Георгійович. -  Щотижня я беру участь в «Лото-Забава». Вперше купив лотерейні білети у 1998 році й з того часу намагаюсь не пропускати розіграші. Для мене і моїх близьких – це приємна розвага з можливістю виграти гроші, тому я не засмучувався, що за весь цей час в мене були невеликі виграші. Лотерейні білети купують багато людей, щоб великий виграш дістався комусь одному. Цього разу - мені.

Останні кілька місяців в мене було якесь приємне відчуття коли я купував білети. Не можу сказати, що я передчував, що я виграю, але білети купувались з особливими емоціями.

На свій, як виявилось, щасливий тираж я купив п’ять білетів. Серед них виявилось два виграшні: в одному невелика сума, а в іншому – 300 000 гривень. Я був приємно здивований. Звісно, я дуже зрадів і мої близькі за мене радіють. Це все дуже приємно. Тим паче гроші зараз потрібні всім, особисто мені також є на що їх в майбутньому витратити.

В мене ще багато планів  – я хочу купити квартиру, машину, тому я буду продовжувати працювати та брати участь в «Лото-Забава». Хто знає, може я ще виграю великі гроші.

Ми дуже дякуємо Івану Георгійовичу за його коментарі щодо виграшу і бажаємо, щоб його плани здійснилися.

Нагадаємо, це перший виграш у цьому конкурсі «Парочка» після відновлення розіграшів «Лото-Забава».

Нагадаємо, розіграші лотереї «Лото-Забава» проходять щонеділі о 9:02 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційному сайті «М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

Купуйте лотерейні білети на нашому сайті, а також у точках продажу лотерей «М.С.Л.».

«Лото-Забава» - з Україною в серці!


Поділитись:
13 липня 2022
Ми у Viber!