0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: виграно одразу два великі призи

3 липня 2022 року під час 1182 тиражу «Лото-Забава» виграно одразу два великих призи.

Спочатку було виграно 300 000 гривень в додатковому конкурсі «Парочка». Це перший виграш у цьому конкурсі після відновлення розіграшів «Лото-Забава». Переможцем став учасник, який придбав лотерейний білет у Полтавській області у місті Горішні Плавні. Щаслива точка продажу знаходиться на проспекті Героїв Дніпра, 42.

За лотерейний білет переможець заплатив 25 гривень, а це означає, що він купив лише одну додаткову комбінацію для участі в конкурсі «Парочка» і саме вона принесла йому 300 тисяч гривень.

Далі пощастило учаснику з Вінницької області, якому дістався головний приз «Великої гри», який цього разу складав вже 110 тисяч гривень.

Зверніть увагу! Активність участі в розіграшах «Лото-Забава» зростає, а це означає, що зростає і сума головного призу. Саме тому, цієї неділі сума Головного призу склала вже 110 000 гривень. Допоможімо зрости головному призу ще більше! «Лото-Забава» відновила свою роботу за для перемоги України! Повідомляйте про це своїм рідним, колегам та друзям. Виграєш - допомагаєш! Родині, країні, армії! Оскільки п'ята частина з кожного виграшу «Лото-Забава» іде на допомогу країні! 

Лотерейний білет переможець «Великої гри» купив у місті Хмільник, в точці продажу лотерей яка знаходиться на площі Свободи, 1. За свій лотерейний білет він заплатив 40 гривень.

Джекпот 3 мільйона гривень встояв і далі чекає на свого власника! Можливо, наступної неділі буде виграно і цей шалено великий приз?! Все залежить тільки від учасників і від пані Фортуни.

Вітаємо наших переможців і просимо їх звернутись на нашу гарячу лінію за телефоном 0 800 21 00 65 для отримання докладної інформації, щодо оформлення виграшу. Дзвінки по Україні – безкоштовні.

Нагадаємо, розіграші лотереї «Лото-Забава» проходять щонеділі о 9:02 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційному сайті «М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

Купуйте лотерейні білети на нашому сайті, а також у точках продажу лотерей «М.С.Л.».

До речі, завдяки спеціальному онлайн сервісу на нашому сайті, лотерейні білети можна дарувати рідним і близьким.

Дякуємо ЗСУ за можливість проводити розіграші «Лото-Забава».

«Лото-Забава» - з Україною в серці!

Поділитись:
4 липня 2022
Ми у Viber!