0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Власник авто від «Лото-Забава»: На цьому зупинятися не планую!

Як ми повідомляли раніше, минулої неділі виграли перший акційний автомобіль у акції «Лото-Забава», присвяченій новорічним святам. Переможцем виявився 56-річний Георгій Штефанович з Чернівців. Він дуже радіє своєму виграшу, адже має стареньке авто, яке він давно мріяв змінити на новеньке.

«Я купляю білети «Лото-Забава» з першого тиражу і намагаюсь не пропускати жодного розіграшу. Дуже люблю цю лотерею. 3 роки тому мені навіть пощастило стати учасником розіграшу в студії, але виграти дійсно великий приз у «Лото-Забава» до цього часу не вдавалось. Максимум – це виграш за дві закреслені лінії. А ось у лотерею «Мегалот» я виграв за п’ять вгаданих чисел доволі значну суму. Це було років 8 тому. Але все одно, «Лото-Забава» - це моя найулюбленіша лотерея.

Коли проводяться акційні розіграші, я завжди беру в них участь. Так і цього разу - купив чотири білета і виграв автомобіль. Я дуже радий! Це чудовий приз, який мені дуже згодиться. Автомобіль для мене – необхідність. Я часто їжджу у село на своєму старенькому авто і вже досить давно мрію про нову машину.

Але зараз дуже складні часи, важко з роботою… Я працюю різноробочим, не втрачаю жодної можливості заробити якусь копійку, але купити новий автомобіль я не можу і ось мені так пощастило… Але на цьому зупинятись я не планую! Я знову купив чотири білета і продовжую брати участь у акції. Може, мені ще раз пощастить!».

Вітаємо Георгія Штефановича з перемогою у першому акційному розіграші та бажаємо йому ще багато виграшів у майбутньому.

А читачам цієї новини нагадуємо, що ви також маєте можливість виграти автомобіль, адже ще 4 іномарки CITROЁN чекають на своїх власників. А крім того, у «Лото-Забава» кожного тиражу можна виграти сотні тисяч і навіть мільйони гривень!

Придбати білети «Лото-Забава» на наступний тираж можна вже зараз на нашому сайті та у пунктах розповсюдження лотерей. Тож не пропустить свій шанс стати власником нового автомобіля або навіть джекпоту! А за цим посиланням ви можете дізнатися всі деталі новорічної акції від «Лото-Забава».

Бажаємо вам перемоги!


Поділитись:
17 грудня 2021
Ми у Viber!