0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: у Львові виграно мільйон, а у Чернівцях – автомобіль

У «Лото-Забава» з’явився 419-й мільйонер! Відомо, що щасливчик купив лотерейний білет №0139882 у місті Львів. 10 грудня о 15:56 він завітав до пункту розповсюдження лотерей, що знаходиться на вулиці Пасічна 59. За білет переможець заплатив 25 гривень. Це вже 39-й мільйонер «Лото-Забава» цього року.

Але це далеко не все! Цієї ж неділі відбувся перший акційний розіграш автомобіля від «Лото-Забава». Власником або власницею новенького CITROЁN C-Elysée став учасник, який 6 грудня купив 4 білета лотереї у місті Чернівці на вулиці Хотинська 4. Там розташований пункт розповсюдження лотерей. Виграшним став білет №0026371.

Щиро вітаємо переможця і очікуємо на його коментарі з приводу цієї події!

Хочемо нагадати, що в «Лото-Забава» стартувала акція, присвячена Новорічним святам!

П’ять тиражів поспіль, починаючи з 12 грудня, серед учасників додатково розігруватимуть по крутому автомобілю марки CITROЁN. Грошовий еквівалент кожного авто становить 500 000 гривень! І перше авто вже виграно!

Акційні розіграші відбудуться у тиражах з №1166 по №1170 включно. Тобто, наступної неділі один з учасників акції обов’язково виграє вже другий із п’яти автомобілів!

Придбати білети «Лото-Забава» на наступний тираж можна вже зараз на нашому сайті та у пунктах розповсюдження лотерей. Тож не пропустить свій шанс стати власником нового автомобіля або навіть джекпоту!

Нагадуємо, що лотерейні білети можна також дарувати рідним і близьким завдяки новому сервісу на нашому сайті. Скористатися ним можна вже зараз.

Самі розіграші лотереї відбуваються щонеділі о 9:00 у прямому ефірі на офіційній Facebook сторінці «Лото-Забава», YouTube сторінці «М.С.Л.», сторінці «Лото-Забава» на офіційному сайті «М.С.Л.» та на цифровому телеканалі «Апостроф TV».

Наступний розіграш автомобіля відбудеться під час прямого ефіру 19 грудня. Це чудова можливість подарувати собі або рідним неймовірний сюрприз на день святого Миколая!

Бажаємо успіху і стежте за новинами!


Поділитись:
13 грудня 2021
Ми у Viber!