0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

НА АЗК KLO виграли 100 000 гривень у миттєву лотерею «ТУДИ-СЮДИ»

10 листопада о 20:59 на АЗК KLO, що знаходиться у місті Вишневе, за адресою вул. Київська, 2-Г виграно 100 000 гривень у миттєву лотерею «ТУДИ-СЮДИ». За виграшний лотерейний білет переможець заплатив 10 гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає власника 100 000 гривень та радить йому звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

До речі, це вже другий крупний виграш у мережі АЗК KLO за останні кілька місяців -  5 червня у іншій «Стирачці» під назвою «Карти в руки» виграли приз у півмільйона гривень. Переможцем виявився 20-річний киянин Юліан Грінберг, який розділив свій виграш з другом дитинства.

Наразі, в Україні стрімко зростає популярність купівлі лотерей на автозаправках. Нагадаємо, що тільки за один місяць продажі лотерей на АЗК KLO виросли на 309%.

Взагалі, лотереї на заправках - це світовий тренд, який активно розвивається в Україні. Наприклад, в США, де в лотереях беруть участь понад 50% дорослого населення, саме заправки - одне з найпопулярніших місць для покупки лотерей-стирачок.

Що ж до України, то на даний момент, державні лотереї можна купити онлайн на сайті msl.ua, в фірмових пунктах продажу «М.С.Л.», в супермаркетах та на автозаправках в партнерських мережах.

В партнерських мережах, до яких відноситься і АЗК KLO, представлені лотереї найбільш зручних для учасників форматів - «Лото-Забава» та миттєві лотереї «Стирачки».

Лотерея «ТУДИ-СЮДИ» відноситься до так званих лотерей-стирачок. Це – один з найбільш популярних та впізнаваних видів лотерей у всьому світі. Для того, щоб визначити виграшність того чи іншого білета, учасник має стерти на ньому один або більше спеціальних захисних шарів та слідувати правилам гри. Вони надруковані одразу на білеті. Завдяки тому, що ця лотерея - миттєва, учасник може одразу на точці продажів дізнатися суму свого виграшу.

Правила гри у лотереях родини «Стирачки» прості та розраховані як на давніх шанувальників лотерей, так і на новачків.

Більш детальну інформацію про них можна дізнатися на нашому офіційному сайті або за телефоном безкоштовної гарячої лінії 0 800 21 00 65.


Поділитись:
16 листопада 2021
Ми у Viber!