0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Як виграти 250 тисяч гривень – рецепт від переможця лотереї «Спортпрогноз»!

У лотереї «Спортпрогноз» зірвано перший джек-пот у 2015 році – 250 тисяч гривень дісталися щасливчику з Харкова. Як йому це вдалося, читайте далі.

У 2014-ому році в лотереї «Спортпрогноз» було зірвано рекордні 30-ть джек-потів. Здавалося, для українських прогнозистів не існує нічого неможливого, як то передбачити складний тираж, або ж вгадати результат матчу із сенсаційним підсумком. Але настав 2015-ий і все раптом змінилося. Удача нібито відвернулася від гравців. Більше місяця, а це аж 15-ть тиражів, прогнозисти ніяк не могли передбачити результати всіх 12-ти матчів. Було зрозуміло, що «безджекпотна» серія серйозно затягнулася і вона ось-ось буде перервана. І нарешті нагорода в чверть мільйона гривень знайшла свого героя за результатами 322-ого тиражу, який був розіграний 7-ого лютого. Цей день став щасливим для 26-річного харків'янина Кирила – відкритого та товариського хлопця, який з радістю погодився відповісти на запитання офіційного сайту МСЛ.

- Як Вам це вдалося?

- Граю в «Спортпрогноз» уже досить давно. Кілька разів вгадував 10-ть і 11-ть результатів. І ось нарешті виграв по-справжньому. Можу сказати, що підхід у мене достатньо скрупульозний. Завжди серйозно думаю над запропонованими матчами, на «абум» ставки ніколи не роблю. Радий, що у мене все вийшло.

- На яку суму була зроблена ставка?

- На 66 гривень. Це була система плюс 4-ри поодинокі ставки. В системі було 9 «ординарів», матч Верона - Торіно я закрив подвійним результатом, а ще два матчі підстрахував «блоком» (Ренн - Марсель і Евіан - Бордо).

- Було якесь передчуття, коли робили ставку?

- Якщо чесно, то так. І день складався добре, і всі прикмети спрацювали. Щось підказувало, що сьогодні удача мені посміхнеться.

- Так Ви ще й на прикмети увагу звертаєте?

- А як же! Як кажуть, у «Спортпрогнозі» дрібниць не буває.

- Яких саме прикмет Ви дотримуєтеся, питати не будемо. Напевно, вони ще Вам знадобляться. Спершу ось про що. У 322-ому тиражі було, щонайменше, 6-ть матчів, які принесли достатньо несподівані результати. Ви навмисно шукали сенсації, щоби виграти по-великому, чи просто так вийшло?

- Ні, сенсації я не шукаю. Насамперед відштовхуюсь від того, хто в якому стані знаходиться в даний момент. І тільки після цього аналізую, чи можливий в кожній конкретній парі інший результат, окрім найбільш очевидного. У тому самому 322-ому тиражі 3, або 4 несподіваних результату я вгадав, відштовхуючись виключно від форми суперників на той момент.

- Але ж треба було мати сміливість, щоб у парі Атлетіко - Реал поставити на однозначну перемогу господарів ...

- У Реалу перед цим матчем були проблеми зі складом, до того ж, не так давно Атлетіко впевнено переграв їх у Кубку Іспанії. Я б сказав, ніякої сенсації тут немає.

- Скільки часу відбирає підготовка до тиражу?

- Покопатися дві-три години в Інтернеті просто необхідно. Потрібно і статистику вивчити, і серії подивитися, і коментарі в газеті «Азарт» почитати. Для мене будь-яка інформація важлива. Потрібно тільки з користю її використовувати.

- Скільки часу пройшло від Вашої першої ставки до першого джек-пота?

- Дивлячись, як рахувати. У «Спортлігу» граю вже 4-ри, чи 5-ть років, у «Спортпрогноз» - півтора року. Але більше 3,5 тисяч гривень раніше не вигравав.

- Чи граєте часто?

- Тиражів майже не пропускаю. Але основний упор роблю на вихідні, коли проводяться тури чемпіонатів. А посеред тижня цікаво тоді, коли проходять єврокубки. Якщо ж трапляється занадто складний тираж з національними кубками, роблю одну-дві ставки на інтерес.

- Що для Вас важливіше - великий джек-пот, чи цікавий тираж?

- Важливіше програма тиражу. Якщо вона викликає у мене інтерес, і якщо вона мені підходить, на суму джек-пота увагу не звертаю.

- У Вас є зауваження до наповнення тиражів?

- Суттєвих зауважень немає. Часом буває складно розібратися із другими дивізіонами європейських чемпіонатів. Відстежити команди, які там виступають, практично нереально, тому доводиться деякі матчі перекривати «блоками». Разом з тим, я розумію, що тираж повинен складатися зі складних матчів, інакше буде втрачено сенс гри.

- Існує стереотип, що «Спортпрогноз» - гра для людей старшого віку, а молодь шукає більш динамічні і прості види ставок. Вам же всього 26-ть років. Чим Вас зацікавив «Спортпрогноз» у світі Інтернету, букмекерських контор і ставок он-лайн?

- Як би парадоксально це не звучало, відсутністю вибору подій. У «Спортлізі» гравець має справу з величезною кількістю подій, голова від яких йде обертом. А в «Спортпрогнозі» вибір роблять за тебе. Ти отримуєш домашнє завдання і думаєш, що із цим робити. Можна ходити кілька днів і думати, як закінчиться той, чи інший матч. Не знаю, як кому, а мені це подобається.

- За який клуб уболіваєте?

- Звісно, за харківський «Металіст». А в Європі симпатизую Манчестер Сіті та дортмундській Борусії.

- Ви працюєте, чи ще навчаєтесь?

- Навчався я вдосталь. У мене дві вищі освіти - економічна та технічна. А робота моя пов'язана з IT-технологіями.

- Вже є плани, як витратити виграш?

- Певні намітки є. Може, зроблю ремонт. Може, машину вийде купити. Не нову, правда, але буде до чого прагнути.

- А замахнутися на ще один джек-пот не плануєте? Тим більше, дворазові і навіть триразові чемпіони у нас уже є...

- Я не проти. Не знаю, як вийде, але припиняти свою кар'єру не планую.

Ми у Viber!