0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Спортпрогноз: фінал Ліги чемпіонів і рекордний джекпот!

Триває безпрецедентна серія без зірваних джекпотів у лотереї тото "Спортпрогноз". На сьогоднішній день вона налічує 83 тиражі, а загалом у 2024 році головний виграш "СП" знаходив свого власника лише двічі. І це при тому, що в минулому році був зірваний 21 джекпот, у позаминулому - 14, а у 2021-му - 29 джекпотів.

Як наслідок, джекпот українського тото номер один досягнув просто неймовірних позначок. Він упевнено подолав 700-тисячну висоту, яка була рекордною протягом шести останніх років. Якщо у п'ятницю ніхто не вгадає 12 результатів, у суботу прогнозисти боротимуться за 715 000 грн. І саме в суботу відбудеться головний футбольний матч клубного сезону, що відкриває програму 580 тиражу.

Це фінал Ліги чемпіонів, у якому на легендарному "Вемблі" зійдуться дортмундська "Боруссія" та мадридський "Реал". Саме в Лондоні "Реал" може здобути 15-й титул найсильнішого клубу Старого Світу. У груповому турнірі Королівський клуб здобув шість перемог над "Наполі", "Брагою" та "Уніоном". А далі був плей-офф, де команда Анчелотті пройшла "Лейпциг", "Манчестер Сіті" і "Баварію".

У свою чергу "Боруссія" достроково вийшла з так званої групи смерті, де її суперниками були "ПСЖ", "Ньюкасл" і "Мілан". У матчах на вибування дортмундці перемогли ПСВ, "Атлетико" і знову "ПСЖ".

"Реал" - найтитулованіший клуб Європи, що вигравав Лігу чемпіонів (Кубок чемпіонів) 14 разів! У свою чергу для "Боруссії" це лише третій фінал. Вона завоювала трофей у 1997-му, коли перемогла "Ювентус" (3-1), а у 2013-му зазнала поразки від "Баварії" (1-2).

Будь-який результат, окрім перемоги "Реала" в основний час, стане сенсацією. Тим часом шанси Андрія Луніна зіграти в цьому фіналі рівні нулю. Весь тиждень він провів із температурою, українець приєднається до команди лише в день матчу. Місце у воротах займе Тібо Куртуа, який майже весь сезон провів на лікарняному і повернувся на поле тільки в квітні. Після цього він зіграв чотири матчі за "Реал", у яких жодного разу не пропустив у власні ворота.

Матчі 580 тиражу відбудуться 1-2 червня. Робіть свої прогнози до 21:55. Бажаємо вдалих прогнозів!

Наша адреса в Telegram:

https://t.me/sportprognoz_MSL



Ми у Viber!