0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 17.06.24 — 23.06.24

Хто б міг подумати, що стартовий матч на Євро-2024 стане справжнім розчаруванням для збірної України. Ми з нетерпінням чекали на гру проти Румунії, були впевнені в нашій перемозі, але замість цього отримали три м'ячі у ворота Андрія Луніна. Це був найгірший матч наших хлопців під керівництвом Сергія Реброва, та вже у наступній зустрічі збірна України здобула вольову перемогу над словаками. Залишається додати, що перемогу Румунії над Україною ви оцінили лише у 5% ставок.

Ще більшою сенсацією стала поразка бельгійців від збірної Словаччини (3%). Словаки вийшли вперед уже на сьомій хвилині, після чого стримували атаки суперника аж до фінального свистка. Бельгія володіла великою перевагою, створила безліч моментів і навіть двічі вразила ворота Дубравки, але в обох випадках арбітр скасовував взяття воріт через порушення правил. Зрештою маємо ще одну гучну сенсацію у групі E і абсолютно неочікувану ситуацію в турнірній таблиці.

Ще одна несподіванка Євро-2024 - це нічия між грузинами та чехами (17%). Найкращим на полі був голкіпер "Валенсії" Мамардашвілі, трансферна вартість якого збільшується з кожним матчем. Тепер Чехія має перемагати Туреччину в останньому турі, інакше відправиться додому вже після групової стадії.

У 602 тиражі щедрими на сенсації виявилися заокеанські турніри. Найгучнішою з них стала гостьова перемога "Фігейренсе" у бразильській Серії С (8%). В уругвайській Сегунді на своєму полі переміг "Колон" (14%), а в бразильській Серії Б гостьові три очки заробив "Пайсанду" (15%). Також звертаємо увагу на гостьову перемогу уругвайського "Рівер Плейта" (18%).

Тим часом у 598 тиражі за сенсації відповідала бразильська Серія А. Зокрема, "Крісіума" здобула перемогу на полі "Атлетико Гоіяніенсе" (10%), а "Ботафого" в рідних стінах не зміг переграти "Атлетико Паранаенсе" (18%). У підсумку без зірваних джекпотів обійшовся ще один "спортпрогнозівський" тиждень.



Ми у Viber!