0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 18.03.24 — 24.03.24

Минулого тижня стартувала акція "Вболівай за Україну!", завдяки якій "спортпрогнозівський" джекпот зростає значно швидше. А ще збірна України виграла півфінал плей-офф у збірної Боснії та Герцеговини, хоча всім нам у четвер довелося добре понервувати...

Суперник збірної України визначався у парі Ізраїль - Ісландія, що з'ясовували стосунки в Будапешті. Поєдинок проходив за рівної боротьби, хоча цифри на табло говорять про зовсім інше. Справа в тому, що ізраїльтяни мали зрівнювати рахунок у другому таймі, але Захаві не реалізував пенальті. І тільки в  кінцівці, коли номінальні господарі пішли ва-банк, ісландці двічі покарали їх на контратаках (12%).

Головна сенсація тижня сталася на Олімпійському стадіоні в Лондоні, де збірна Іспанії мінімально поступилася колумбійцям (((8% ставок). А в 512 тиражі несподівані результати приносив кожен другий матч! Програму відкривав статусний поєдинок Англія - Бразилія,  який завершився мінімальною поразкою господарів поля (15% ставок). Паралельно Франція приймала Німеччину, і знову неочікувана поразка номінального фаворита (13%). А ще Бельгія не змогла переграти Ірландію (19%), а хорвати дотиснули збірну Тунісу лише в серії пенальті (17%).

Звертаємо увагу на велику кількість несподіваних результатів, зафіксованих в еліт-раунді юнацького Євро-2024. Відразу три з нних потрапили до топ-4 нашого хіт-параду, але головним підсумком став блискучий виступ юнацької збірної України, яка завдяки трьом перемогам здобула путівку до фінальної стадії.



Ми у Viber!