0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 06.05.24 — 12.05.24

Ось вам і Ліга чемпіонів! "ПСЖ" уже більше десятка років робить усе можливе і неможливе, щоб виграти цей турнір, а до фіналу вийшла дортмундська "Боруссія". Та сама "Боруссія", яка рік тому продала Беллінгема, а ще раніше відпустила Холанда. Та сама "Боруссія", яка зробила футбольними зірками Дембеле і Хакімі, що зараз виступають на "Парк де Пренс"...

Тиждень тому дортмундці здобули мінімальну перевагу вдома, яку довелося захищати в Парижі. Здавалося, відставання в один м'яч - це не проблема для Мбаппе і компанії, але відігратися підопічні Луїса Енріке так і не змогли. Вони завдали безліч ударів по воротах суперника, обстріляли всі штанги та поперечини, але єдиний гол цього вечора побував у воротах Доннарумми (9% ставок). Автором переможного пострілу став 35-річний Матс Хуммельс, який поховав надії Мбаппе виграти Лігу чемпіонів у складі "ПСЖ".

Найгучніша сенсація суботи відбулася в Полтаві. "Ворскла" приймала "Минай" і мала комфортну перевагу на початку другого тайму (2-0). Але далі розпочалася повітряна тривога, після чого обидві команди наче підмінили. Господарі вирішили, що справу вже зроблено, тоді як гості раптом згадали, що це вони продовжують боротьбу за виживання. Вже на 80-й хвилині рахунок був рівний, а переможний гол закарпатці забили тоді, коли йшла 11-та компенсована хвилина! "Минай" переміг завдяки реалізованому пенальті, а його успіх ви оцінили у 10% ставок.

Також у суботу "Наполі" в рідних стінах поступився "Болоньї" (16%). Остаточний результат був оформлений ще на 12-й хвилині, а "Болонья" гарантувала собі участь у наступній Лізі чемпіонів.

Не бракувало несподіваних результатів і в понеділок. Найбільше здивувала гостьова перемога "Ліона" над командою, що реально претендує на путівку до Ліги чемпіонів (11%). "Лілль" вважався абсолютним фаворитом і був попереду після першого тайму (2-0). Однак після перерви все кардинально змінилося, хоча гості почали забивати тільки на 65-й хвилині. Суперники влаштували справжнє шоу, а вирішальний гол у воротах господарів побував на другій компенсованій хвилині.

Головна сенсація четверга сталася в Леверкузені, де "Баєр" приймав "Рому" після гостьової перемоги з рахунком 2-0. Леандро Паредес двічі реалізував пенальті в кожному з таймів, завдяки чому римляни зрівняли рахунок за сумою двох матчів. Доля протистояння зависла в повітрі, однак саме в цей момент команда Хабі Алонсо увімкнула свій знаменитий характер. Спочатку господарі відіграли один м'яч, а на 97-й хвилині уникнули поразки завдяки Йосипу Станішичу (12%).

Після перемоги в каталонському дербі "Жирона" вийшла на друге місце в Ла Лізі, але надовго там не затрималася. У п'ятницю вона була близькою до перемоги над "Алавесом", однак втратила своє щастя на 99-й хвилині. Свої голи "Жирона" забивала після асистів /Циганкова і Довбика, а на нічию було зроблено 18% ставок.

У підсумку ми отримали ще один тиждень без жодного зірваного джекпоту. Невдала серія прогнозистів триває більше двох місяців, а джекпот подолав позначку 600 000 грн...



Ми у Viber!