0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Час рекордів у "Спортпрогнозі"! Джекпот - 600 000 грн!

Поки у "Спортпрогнозі" продовжується розіграш 557 тиражу, ми маємо нагоду поговорити про рекорди. Саме зараз триває чергова затяжна серія без зірваних джекпотів, яка на сьогодні налічує 61 тираж! Це новий рекорд в історії українського тото, тоді як попереднє досягнення було встановлене в минулому році і налічувало 60 тиражів.

Отже, у 557 тиражі прогнозисти змагаються за 600 000 грн! Такої неймовірної висоти головний виграш "СП" досягнув лише всьоме, причому після початку повномасштабної війни це сталося вперше. Сьогодні ми маємо найбільший джекпот за 900 останніх тиражів, а рекорд тримається з 2018 року. Тоді мешканець Бахмута виграв 700 000 грн!

Високий джекпот призвів до справжнього ажіотажу серед прогнозистів, які прикладають максимальних зусиль, аби заволодіти головним призом. У 556 тиражі був вкотре перевершений рекорд за кількістю зроблених прогнозів у 2024 році, а в квітні цей показник оновлювався тричі. Зрозуміло, що зараз джекпот може знайти свого власника у будь-який момент...

На вихідних футбольний календар підготував кілька топових подій, що нічим не поступаються Лізі чемпіонів. Звісно, ви знайдете їх у тиражах "СП". У неділю на вболівальників чекає суперматч "Манчестер Юнайтед" - "Арсенал", а в суботу вся країна стежитиме за черговим українським класико. Цього разу "Шахтар" і "Динамо" зустрінуться на "Львів Арені", причому гірники в разі перемоги оформлять чемпіонство за два тури до фінішу.

Також повідомляємо, що ми створили Telegram-канал «Спортпрогноз», для оперативного інформування учасників лотереї. Всі новини українського тото №1, акції і джекпоти, прогнози і статистика. Підписуйтесь прямо зараз!

https://t.me/sportprognoz_MSL


Ми у Viber!