0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Цитати тижня: Вернидуб, Супряга, Влахович.

Минулого тижня футзальна збірна України пробилася до четвірки найкращих на Євро-2022, а збірна Сенегалу стала найсильнішою на Кубку африканських націй. Окрім цього, в європейських топ-чемпіонатах закрилося січневе трансферне вікно. Пропонуємо найцікавіші футбольні висловлювання.

Вернидуб про роботу зі збірною України

— Мабуть, ще не доріс до цього рівня. Коли доросту, тоді, можливо, й покличуть. Все гаразд, там люди на своєму місці. Бажаю Петракову найвищих досягнень, він цього заслуговує. Він тренер-трудяга, тренер від душі, дуже чесна людина. Думаю, що цим він бере всіх. Він запрошує всіх вихованців, скільки через нього пройшло... Він заслуговує на те, щоб бути зараз тренером збірної України. Павелко мені ніколи не дзвонив. Я колись був у раді збірних. Одного  разу їздив туди, коли Головка знімали з посади головного тренера молодіжки. Мабуть, щось не те сказав, але стояв на боці Головка. Сказав усе, що думаю. Після цього вже не приїжджав...

Супряга про перехід до "Сампдорії"

— Мені дуже сподобалося, як мене зустріли. Я не сподівався, що буде така зустріч. Дуже приємно, я здивований. Подобається ця команда, я дуже багато матчів дивився. Подобається місто. "Сампдорія" мене дуже хотіла, тому я радий, що тут опинився. Я, напевно, більшою мірою швидкісний форвард, люблю вільний простір, непогано граю головою. Налаштований все зробити, щоб допомогти команді. Я дуже спокійний хлопець, котрий любить посидіти вдома. Люблю великий теніс, але своїм кумиром вважаю Криштіану Роналду. Номер 7 — мій улюблений номер, тому що він грає під ним. Я намагаюся чомусь вчитися в нього, тому вибрав саме сімку. Насамперед хочу допомогти "Сампдорії" залишитися в Серії А. Хочу забити якомога більше голів.

Трубін про дитячу мрію

— З дитинства вивчаю англійську мову, тому що це дуже важливо. Навіть просто спілкуватися, бути впевненим у собі, значно комфортніше почуватися за кордоном. Я займаюся з репетитором. Мені здається, що самостійно важко вивчати. Легше, коли хтось допомагає. Особливо якщо викладач високого рівня, який знає, як швидше тебе навчити. Якщо я потраплю за кордон, то почуватимуся комфортно. У мене є дитяча мрія — спробувати зіграти в Англії, спробувати свої сили. Це найсильніший чемпіонат. Я й сам це розумію, багато інтерв'ю дивлюся. Миколенко казав, що кожен матч — на вагу золота. В кожному матчі потрібно показувати максимум своїх можливостей. Мені цікаво спостерігати за "Манчестер Сіті" та "Ліверпулем". Ці команди грають у футбол, який мені подобається.

Президент "Фіорентини" про перехід Влаховича

— Я не можу зрозуміти критику на свою адресу. Ми все робимо для "Фіорентини", і продаж Влаховича — одне з таких рішень. Всім було очевидно, що Влахович давно має з кимось домовленості, як виявилося, з "Ювентусом". На нашій останній зустрічі він навіть не привітався. Ми провели переговори в листопаді — тоді Душан та його агенти погодилися продовжити контракт, а за кілька днів попросили подвоїти запропоновану зарплату. Після цього сторона футболіста запросила 10% від майбутнього трансферу та ексклюзивне право вести переговори. Я багато разів літав до Англії, та після кожного візиту Влахович давав негативну відповідь. Його агенти — брехуни. Спочатку ми домовилися про продовження контракту, потім про те, що він дограє контракт у нас, а потім сталося те, що сталося.

Кассано про перехід Влаховича

— Це дуже неправильне рішення. Для такого типу гравця був потрібний проміжний етап. Наприклад, у таких командах, як "Арсенал", "Тоттенхем" або "Севілья", яка нещодавно підписала Марсіаля. Влахович може стати сильним гравцем, але це ризикований крок, бо він має показати більше, ніж показував у "Фіорентині". Він матиме труднощі, зокрема через те, що "Ювентус" зараз явно грає погано. Крім цього, я не бачу, щоб він добре поєднувався із партнерами по новій команді. Це ризикована інвестиція як для "Ювентуса", так і для самого гравця.

В'єрі про перехід Влаховича

— Люди часто критикують Аньєллі, але два роки тому він уже купив де Лігта, рік тому заплатив купу грошей за К'єзу, а тепер придбав Влаховича за 75 мільйонів євро. Всі вони дуже сильні молоді гравці, які вже готові давати результат. "Ювентус" має цим скористатися для того, щоб перемагати та переконувати своїх фанатів у власній силі. Подивимося за роботою Аллегрі найближчим часом. "Ювентус" не може чекати два чи три роки, щоб лише розпочати боротися за Скудетто. Досить шукати відмазки!

Влахович про перехід до "Ювентуса"

— Було чимало чуток про англійські клуби, але перехід до "Ювентуса" був для мене простим рішенням. "Ювентус" має характер переможців, як і я сам. Я перейшов до уславленого клубу, чого дуже хотів. Я дуже щасливий!


Ми у Viber!