0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 27.05.24 — 02.06.24

Неймовірно, але факт! Третього "спортпрогнозівського" джекпоту у 2024 році довелося чекати майже три місяці, а безвиграшна серія прогнозистів тривала 84 тиражі. За цей час головний приз українського тото №1 уперше в історії подолав 700-тисячну позначку!

Історична подія трапилася у 580 тиражі, коли нарешті знайшовся прогнозист, що передбачив усі 12 результатів. Він виграв 715 000 грн, витративши на гру всього 5 грн! Іншими словами, наш переможець збільшив поставлену суму у 143 000 разів! Він уникнув помилок навіть при прогнозуванні чотирьох несподіваних результатів, два з яких потрапили до нашого хіт-параду.

А головну сенсацію тижня підніс юнацький чемпіонат Європи, де на чвертьфінальній стадії австрійці поступилися сербам (11% ставок). Це було в середу, а в понеділок "Норрчепінг" зазнав домашнього розгрому від "Вернаму" (14%).

Тираж із порядковим номером 576 проходив у вівторок і ніч на середу, а найбільша сенсація трапилася в Німеччині. "Веєн" і "Регенсбург" виборювали путівку до другої Бундесліги в матчах плей-офф, перший із яких завершився внічию (2-2). "Веєн" вважався фаворитом повторної зустрічі, проте перемога дісталася менш статусному супернику. На гостьовий успіх "Регенсбурга" було зроблено менше 14% ставок, тепер саме цей клуб виступатиме у другому німецькому дивізіоні.

У п'ятницю головна сенсація сталася в чемпіонаті Естонії, де "Нимме Юнайтед" переграв "Пярму Вапрус" (14%). Такого від аутсайдера турніру ніхто не чекав, як і поразки лідера другого ірландського дивізіону. І хоча "Корк Сіті" поступився своєму головному переслідувачу, перемогу "Атлон Таун" ви оцінили всього у 18% ставок. І нарешті в четвер була лише одна несподіванка, причому відбулася вона у фіналі Кубку Ізраїлю. "Хапоель" із міста Беер-Шева вважався фаворитом, але перемога дісталася "Маккабі" з Петах Тікви (17% ставок).

Наша адреса в Telegram:

https://t.me/sportprognoz_MSL




Ми у Viber!