0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 20.05.24 — 26.05.24

Головну сенсацію минулого тижня піднесли "Дженоа" і "Болонья", що зустрічалися в останньому турі італійської Серії А. Статус фаворита належав гостям, які в разі перемоги могли піднятися на третє місце, однак перемога дісталася господарям. Генуезці вийшли вперед на 13-й хвилині завдяки Руслану Маліновському, а згодом подвоїли перевагу на 13-й хвилині другого тайму. "Болонья" проводила останній матч під керівництвом Тіагу Мотти, а перемогу "Дженоа" ви оцінили у 9% ставок.

У програмі 571 тиражу було відразу кілька прогнозованих результатів, але на кожен із них знайшлася доволі серйозна несподіванка. Головна з них відбулася у Швеції, де "Утсіктен" здобув мінімальну перемогу на полі "Еребру" (12% ставок). У 570 тиражі мала місце ще одна скандинавська сенсація. Це перемога "Ранхейма" над "Стабеком" у другому за рангом норвезькому дивізіоні, на яку було зроблено 13% ставок. А в чемпіонаті Естонії "Нимме Калью" здобув перемогу на полі "Пайде" (17%).

Рекордна безпрограшна серія "Баєра" тривала 51 матч, аж поки не настав час фіналу Ліги Європи. Леверкузенці вважалися безумовним фаворитом у матчі проти "Аталанти", однак реальність вийшла зовсім іншою. "Бергамаски" володіли великою перевагою, яка втілилася у хет-трик Адемоли Лукмана. У підопічних Хабі Алонсо не знайшлося контраргументів проти такої "Аталанти", яка виграла лише другий трофей за 116-річну історію. Також потрібно додати, що команда Гасперіні отримала менше 14% ваших прогнозів, а сам тренер завоював перший великий трофей за свою довгу кар’єру.

Головна сенсація суботи трапилася в матчі "Оболонь" - "Олександрія". Господарям загрожував прямий виліт, але вони примудрилися програти абсолютно немотивованому супернику (13% ставок). Крім цього, в Ковалівці "Зоря" поступилася "Колосу" (15%). В обох парах чемпіонату Швейцарії зустрічалися немотивовані суперники, що знаходяться поруч у турнірній таблиці. І в бох випадках перемогли гості - "Серветт" і "Цюрих" (15% і 18% відповідно).

У неділю "Лідс" і "Саутгемптон" розігрували останню путівку до АПЛ на наступний сезон. Фінал плей-офф проходив на переповненому "Вемблі", а статус фаворита належав "Лідсу". Однак перемогу здобув "Саутгемптон", який забив єдиний гол на 24-й хвилині. Успіх "святих" ви оцінили у 16% ставок, це єдина несподіванка 574 тиражу.

Наш канал у Telegram:

https://t.me/sportprognoz_MSL




Ми у Viber!