0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 26.02.24 — 03.03.24

Без зірваних джекпотів минув ще один "спортпрогнозівський" тиждень, через що маємо доволі невтішну статистику для прогнозистів. Взимку джекпот був зірваний лише двічі, а у 2024 році він знайшов свого власника тільки одного разу.

Найбільш сенсаційним став останній день минулого тижня, який подарував одразу кілька гучних несподіванок. По-перше, в іспанській Ла Лізі знову програла "Жирона", яка мінімально поступилася на полі "Мальорки" (8% ставок). По-друге, в Серії А "Кальярі" переміг "Емполі" на полі суперника (9%). По-третє, також в Італії "Аталанта" вдома програла "Болоньї" (10%). І нарешті "Ланс" зупинив переможну ходу "Ліона" у французькій Лізі 1 (19%).

У понеділок в усіх матчах першого голландського дивізіону на своїх полях грали резервні команди представників еліти. І треба ж такому статися, щоб усі вони зазнали поразок! Найбільшою сенсацією стала перемога "Телстара" над другою командою "Аякса" (11%). Також звертаємо увагу на домашню невдачу "Мірандеса" в матчі проти "Уески" (14%).

У Кубку Англії настав  час для матчів  п'ятого раунду,  це 1/8 фіналу. Саме тут трапилося кілька несподіванок, найбільшою з яких стала нічия між "Блекберном" і "Ньюкаслом" в основний час (16% ставок). Далі були овертайм і серія пенальті, де перемога дісталася тому, хто вище за статусом і мав перемагати значно раніше...

У п'ятницю дуже несподівано завершилися обидві зустрічі другої німецької Бундесліги. По-перше, "Шальке" завдав поразки лідеру турнірної таблиці (18%). По-друге, не змогли визначити переможця "Герта" і "Хольштайн" (22%). А найбільша несподіванка трапилася в чемпіонаті Польщі, де "Рух" не залишив шансів "П'ясту" (18%).

У суботньому тиражі "СП" був лише один матч чемпіонату України, і саме в ньому трапилася головна несподіванка. Олексій Сич засмутив голкіпера "Колоса" вже на третій хвилині. Тоді ще ніхто не знав, що це буде єдиний гол у цьому матчі, і всі спроби господарів відігратися виявляться марними. Львівська команда отримала за свої старання 18% ваших "голосів", тепер вона може поборотися за п'яте місце.



Ми у Viber!