0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 13.05.24 — 19.05.24

Триває дивовижна серія без зірваних джекпотів у "Спортпрогнозі", до якої за підсумками минулого тижня додалося ще сім тиражів. Найгучніша сенсація трапилася у п'ятничному тиражі, коли за несподіванки відповідала французька Ліга 2. Особливо здивувала гостьова перемога "Лаваля" над "Генгамом" (10% ставок), а зовсім поруч розташувалася домашня поразка "Гренобля" від "Ам'єна" (14%). Ще один несподіваний результат п'ятниці зафіксований у другому швейцарському дивізіоні, де "Арау" розгромно поступився "Вілю" на своєму полі (16%).

У вівторок справжнім випробуванням для прогнозистів стали матчі плей-офф італійської Серії С, а головна сенсація відбулася в іспанській Ла Лізі. "Жирона" приймала "Вільярреал" і зазнала мінімальної поразки, поховавши свої шанси фінішувати другою. Артем Довбик знову не забив, а перемогу "Вільярреала" ви оцінили у 11% ставок.

Не обійшлося без несподіванок і в середу, а найбільшою з них стала домашня перемога "Реймса" над "Марселем" (13%). "Реймс" нещодавно змінив головного тренера, і результату не довелося довго чекати. Також звертаємо увагу на гостьову перемогу "Люцерна" в чемпіонаті Швейцарії (16%).

Найбільша несподіванка четверга трапилася в чемпіонаті Данії, де "Орхус" зазнав домашньої поразки від "Сількеборга" (17%). Цікаво, що рівно тиждень тому ці ж суперники зустрічалися в кубковому фіналі, і тоді теж з аналогічним рахунком переміг "Сількеборг".

Наш канал у Telegram:

https://t.me/sportprognoz_MSL





Ми у Viber!