0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 10.06.24 — 16.06.24

Минулий "спортпрогнозівський" тиждень приніс чимало гучних сенсацій, проте не приніс жодного зірваного джекпоту. Особливо здивувала еквадорська Серія Б, де в рамках 591 тиражу гостьові перемоги здобули "Леонес дель Норте" і "9 жовтня" (7% і 10% відповідно). У другому аргентинському дивізіоні на виїзді перемогла "Чакаріта Хуніорс" (12%), а у Фінляндії миром розійшлися СалПа і КаПа (15%).

Ще одна сенсація 591 тиражу сталася в іспанському плей-офф, де чотири команди виборюють останню путівку до Ла Ліги. "Ейбар" приймав "Ов'єдо" після безгольової нічиєї на полі суперника і вважався фаворитом, однак зазнав домашньої поразки (9%). Отже, у фіналі зустрінуться "Ов'єдо" та "Еспаньол".

Головні сенсації понеділка відбулися на африканському континенті, де відбулися чергові матчі відбіркового турніру ЧС-2026. По-перше, збірна Нігерії поступилася Беніну (11%). По-друге, єгиптяни втратили очки на полі Гвінеї-Бісау (15%). Ще одна несподіванка має бразильську прописку - у місцевій Серії С "Флореста" перемогла "/Конф'янсу" (18%).

Тим часом перша несподіванка Євро-2024 відбулася в матчі Словенія - Данія. Збірна Данії вважалася фаворитом, але не втримала переможний рахунок, пропустивши гол на 77-й хвилині (16%). Це далеко не єдина сенсація у програмі 595 тиражу. Більш того, несподівано завершився кожен другий матч.

Найбільший "сюрприз" трапився в чемпіонаті Бразилії, де "Віторія" завдала поразки "Інтернасьоналу" (12%). Тим часом олімпійська збірна України виграла міжнародний турнір у Франції, перегравши у фіналі молодіжну збірну Кот-д'Івуару. Основний час завершився внічию (19%), а далі був успіх команди Руслана Ротаня в серії пенальті. Залишається додати, що до старту Олімпіади в Парижі залишилося трохи більше місяця.

Наша адреса в Telegram:

https://t.me/sportprognoz_MSL



Ми у Viber!