0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Усик - Ф'юрі: бій за всю Україну!

В ніч на 19 травня відбудеться один із найвеличніших боїв в історії боксу. Українець Олександр Усик та британець Тайсон Ф'юрі розіграють звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій ваговій категорії. Поєдинок прийматиме столиця Саудівської Аравії.

Саме цей знаковий бій відкриває програму 566 тиражу лотереї тото "Спортпрогноз". І хоча йдеться про традиційно футбольну лотерею, ми не могли залишитися осторонь однієї з головних подій спортивного року, до того ж за участю легендарного українського спортсмена. Нагадуємо, саме зараз триває найтриваліша серія без зірваних джекпотів із моменту заснування "Спортпрогнозу". У 565 тиражі прогнозисти боролися за 640 000 грн, що є одним із найбільших джекпотів в історії українського тото №1.

37-річний Олександр Усик провів 21 бій на професійному ринзі і переміг усіх своїх суперників. 35-річний Тайсон Ф'юрі здобув 34 перемоги при одній поразці. Вони мали зустрітися ще 17 лютого, але бій скасували через травму Ф'юрі, якої він зазнав в одному зі спарингів. На кону довгоочікуваного поєдинку опинилися всі титули в найбільш престижній ваговій категорії. За результатами бою пояси WBA, WBO, IBF, IBO та WBC перейдуть до одного власника.

Безумовно, Ф'юрі - найскладніший суперник у кар'єрі Усика. Британець важчий на 15 кг, вищий на 15 см, розмах рук більший на 18 см. Суперників із такими антропометричними даними в Усика ще не було. Ф'юрі вміє користуватися своїми габаритами та силою, він достатньо рухливий і технічний, демонструє рваний темп і може міняти тактику під час бою.

Але й Усик - найбільш незручний суперник у кар'єрі Ф'юрі. Українець швидкий, розумний і терплячий, його техніка близька до ідеальної. А ще він шульга, який точно б'є і має чи не найкращий відсоток чистих влучань по супернику. Крім цього, суперники з малими габаритами завжди були проблемою для британця.

У 1999 році Леннокс Льюіс переміг Евандера Холіфілда та став останнім абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі. Тільки через 25 років світ дізнається ім'я наступного абсолютного чемпіона. Букмекери віддають незначну перевагу Усику, але насправді шанси 50 на 50. Занадто багато факторів впливають на результат, а переваги одного суперника нівелюють переваги іншого.

Тим не менше, цієї ночі вся Україна відчайдушно вболіватиме за нашого боксера. Вболіватиме за нього кожен українець у всьому світі, кожен глядач біля телевізора, кожен воїн на передовій. Але й Олександр Усик цієї ночі буде справжнім воїном, який захищатиме Україну у ці непрості часи. І його перемога стане маленькою цеглинкою, яка допоможе здобути ту велику перемогу, про яку всі ми так мріємо. Слава Україні!

Наша адреса в Telegram:

https://t.me/sportprognoz_MSL


Ми у Viber!