0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Перевірка білетa
Введіть маккод білета для перевірки
Де знайти маккод?
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Сенсації тижня: 04.03.24 — 10.03.24

Минулий "спортпрогнозівський" тиждень доволі важко назвати щедрим на сенсації. Як наслідок, нарешті ми дочекалися другого зірваного джекпоту у 2024 році. Його володарем став мешканець Івано-Франківська, який витратив на гру 80 грн, а заробив 381 200 грн!

Найбільша сенсація тижня має італійську прописку - це домашня поразка "Дженоа" від "Монци" (11% ставок). Руслан Маліновський знову залишився в запасі, а генуезці двічі пропустили ще до 20-ї хвилини. Українець з'явився на полі відразу після перерви, його команда доволі швидко відновила рівновагу, однак на 79-й хвилині переможний гол все ж забили гості.

Єдиною сенсацією 496 тиражу стала домашня поразка "Юніона" від "Фенербахче" в Лізі конференцій (13% ставок). Статус фаворита належав бельгійському клубу, та господарі пропустили вже на 20-й хвилині. Зрештою їм так і не вдалося відігратися, а коли наприкінці зустрічі вони пішли вперед великими силами, отримали ще два м'ячі у власні ворота. Схоже, тепер "Юніон" повністю зосередиться на боротьбі за титул чемпіона Бельгії.

Місцем, де трапилася найгучніша сенсація 500 тиражу, стала іспанська Ла Ліга. Саме там "Вільярреал" здобув вольову перемогу над "Бетисом", заробивши 13% ставок. Крім цього, в чемпіонаті Бельгії "Ейпен" мінімально переграв "Сент-Трюйден", покращивши свої шанси в боротьбі за виживання (19%).

Матчі чемпіонату Ірландії потрапили до програми "СП" вперше у 2024 році, і відразу маємо дві несподіванки. По-перше, "Дроеда" переграла "Богеміан" на своєму полі (13%). По-друге, "Дандолк" також у рідних стінах розгромно поступився "Слайго Роверс" (19%).



Ми у Viber!